Programul TransilvAero Show 2011, pe Aerodromul Clinceni

0

Aflat la a patra editie, TransilvAero Show paraseste orasul „natal”- Brasovul – si are ca prima destinatie Aerodromul Clinceni, din judetul Ilfov.

Sambata,  4 iunie 2011, la Clinceni va asteapta un  eveniment aviatic de exceptie. Se vor intrece in reprezentatii spectaculoase Iacarii Acrobati, Formatiile de Zlin 142 “Vulturii Tricolori” si de EXTRA „Hawks of Romania” ale Aeroclubului Romaniei, alaturi de Zoltan Veres, multiplu campion mondial la acrobatiile de joasa inaltime. Veres este unul dintre cei mai cunoscuti piloti de acrobatie din Europa, avand la activ cinci inregistrari in Cartea Recordurilor pentru acrobatiile sale aeriene. Programul include lansari ale Lotului National de Parasutism si zboruri demonstrative cu motoparapanta. In pauzele dintre cele trei reprize de demonstratii, organizatorii au pregatit zboruri de agrement si concerte cu Mihai Margineanu Band si Trupa Sensor.

Intre aparatele de zbor care vor decola de pe Aerodromul Clinceni se numara: Zlin 142, Zlin 526,  IAR-35, Extra 300, YAK 52, Antonov An-2 si avioane ultrausoare.

Editia 2011 a TransilvAero Show coincide cu trei aniversari importante pentru aviatia din Romania. Astfel anul acesta se implinesc 55 ani de la infiintarea primei escadrile de elicoptere, 60 de ani de aviatie reactiva si 100 de ani de la brevetarea in Romania a primilor piloti militari

Totodata este o editie omagiala, inchinata regretatului pilot de acrobatie, Mihai Dobre Tone.

Formatia de zbor „Iacarii Acrobati” va marca importanta acestor semnificatii printr-un evening show, care include efectele pirotehnice si acrobatii.

Programul zilei va lua startul la orele 13.00 si se va incheia in jurul orelor 21.00, cu un foc de artificii. Evenimentul este prezentat de Mihaela Radulescu si comentat de Andrei Lucescu, specialist in tehnica de aviatie.

Taxa de intrare la TransilvAero Show 2010 este de 20 lei pe zi de persoana, iar biletele vor putea fi achizitionate in ziua evenimentului, la intrarea pe Aerodromul Clinceni.

TransilvAero Show este un eveniment organizat de Hotel Piatra Mare Brasov, Aeroclubul Romaniei si Global Events Production.

————————————————-

Program, 4 iunie 2011

12:00-14:30

Zboruri demonstrative:

Motoparapante
Motodeltaplane
Avioane ultrausoare

Zboruri demonstrative Aeroclubul Romaniei:
Zbor in formatie 3 aparate Antonov An-2
Solo Extra 300 SC
Lansare de parasutisti – Lotul National de Parasutism
Zbor in formatie 3 YAK 52 TW – Iacarii Acrobati
Solo planor IAR 35
Zbor in formatie 3 Zlin 142 – Vulturii Tricolori
Solo Zoltan Veres
Lansare de parasutisti – Lotul National de Parasutism
Zbor in formatie 4 EXTRA 300 L – Hawks of Romania

14:30-15:15 Concert Trupa Sensor

Zboruri de agrement pentru doritori – ture a cate 15-20 minute

15:15-17:15

Zboruri demonstrative cu motoparapanta
Zbor in formatie 3 Zlin 142 – Vulturii Tricolori
Lansare de parasutisti – Lotul National de Parasutism
Solo Zlin 526
Solo Zoltan Veres
Zbor in formatie 2 planoare-White Wings
Solo YAK 52
Lansare de parasutisti – Lotul National de Parasutism
Zbor in formatie 4 EXTRA 300 L – Hawks of Romania

17:15-18:00 Concert Mihai Margineanu Band

Zboruri de agrement pentru doritori – ture a cate 15-20 minute

18:00-21:00

Zboruri demonstrative cu motoparapanta
Solo EXTRA 300 L
Zbor in formatie 3 Zlin 142 – Vulturii Tricolor
Lansare de parasutisti – Lotul National de Parasutism
Evening Show cu Iacarii Acrobati – YAK 52: zboruri cu faclii, efecte pirotehnice, acrobatii
Zbor in formatie 2 planoare – White Wings
Solo Zlin 526
Solo Zoltan Veres
Zbor in formatie 4 EXTRA 300 L – Hawks of Romania

21:00 Spectacol de artificii
Mai presus de performanta, spectacolul este motivul pentru care sportivii aerului exista, fie ca este vorba despre zborul cu motor, planorism, parasutism,  parapantism, deltaplanism sau chiar aeromodelism. De aceea prin perpetuarea acestui eveniment aviatic de anvergura, sustinem sporturile care se petrec la inaltime si pe elitele lor.

TransilvAero Show este un eveniment organizat de Hotel Piatra Mare Brasov, Aeroclubul Romaniei si Global Events Production.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.