Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul de Vară Omiduţa Veselă pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani

0

 

 chance for life foto

Fundaţia Chance for Life lansează din luna iulie a anului 2013 un nou program creativ pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. Acesta se intitulează Omiduţa Veselă şi este o continuare a Atelierelor Creative organizate pe parcursul anului şcolar în grădiniţe şi şcoli din Bucureşti.

Timp de două săptămâni, prin jocuri şi activităţi de educatie non-formală distractive şi interactive, prin poveşti şi activităţi de lucru manual, copiii vor porni într-o aventură în care îşi vor dezvolta creativitatea, imaginaţia şi abilităţile practice. Vor păşi într-o lume în care vor dobândi cunoştinţe din domenii diverse (artă, istorie, natură) într-un mod practic experimentând printr-o varietate de mijloace, folosindu-şi toate cele 5 simţuri. Cei mici vor căpăta încredere în sine şi îşi vor dezvolta capacitatea de a lucra în echipă.

În plus, copii vor beneficia de o oră de engleză sau germană cu profesioniştii de la Britanica Learning Centre.

Programul de vară se desfăşoară în două perioade 1 – 12 iulie sau 15 -26 iulie, de luni până vineri între orele 09.00 – 13.00 la sediul şcolii de limbi străine Britanica Learning Centre în Bd. Ferdinand, nr. 126A, sector 2. Taxa de participare este de 500 de lei.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, vă invităm să trimiteţi un mail la adresa diana.ferent@ chanceforlife.ro sau să sunaţi la numărul 0726.207.082.

Pentru copii mai mari, puteţi afla mai multe detalii despre programe de vară la adresa de mail office@britanica.ro.

Toate fondurile obţinute în urma Programului de Vară Omiduţa Veselă vor fi direcţionate către Programul Speranţă pentru Azi al Fundaţiei Chance for Life care sprijină integrarea socio-profesională a tinerilor defavorizaţi.

 

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.