Programul de Vară Omiduţa Veselă pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani

0

 

 chance for life foto

Fundaţia Chance for Life lansează din luna iulie a anului 2013 un nou program creativ pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. Acesta se intitulează Omiduţa Veselă şi este o continuare a Atelierelor Creative organizate pe parcursul anului şcolar în grădiniţe şi şcoli din Bucureşti.

Timp de două săptămâni, prin jocuri şi activităţi de educatie non-formală distractive şi interactive, prin poveşti şi activităţi de lucru manual, copiii vor porni într-o aventură în care îşi vor dezvolta creativitatea, imaginaţia şi abilităţile practice. Vor păşi într-o lume în care vor dobândi cunoştinţe din domenii diverse (artă, istorie, natură) într-un mod practic experimentând printr-o varietate de mijloace, folosindu-şi toate cele 5 simţuri. Cei mici vor căpăta încredere în sine şi îşi vor dezvolta capacitatea de a lucra în echipă.

În plus, copii vor beneficia de o oră de engleză sau germană cu profesioniştii de la Britanica Learning Centre.

Programul de vară se desfăşoară în două perioade 1 – 12 iulie sau 15 -26 iulie, de luni până vineri între orele 09.00 – 13.00 la sediul şcolii de limbi străine Britanica Learning Centre în Bd. Ferdinand, nr. 126A, sector 2. Taxa de participare este de 500 de lei.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, vă invităm să trimiteţi un mail la adresa diana.ferent@ chanceforlife.ro sau să sunaţi la numărul 0726.207.082.

Pentru copii mai mari, puteţi afla mai multe detalii despre programe de vară la adresa de mail office@britanica.ro.

Toate fondurile obţinute în urma Programului de Vară Omiduţa Veselă vor fi direcţionate către Programul Speranţă pentru Azi al Fundaţiei Chance for Life care sprijină integrarea socio-profesională a tinerilor defavorizaţi.

 

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează