PROGRAM Nocturna de Vinil cu incubator107 pe 2 martie

0

2 martie: După o lună de sport, sigur te mai încap jeanșii prespălați cu talie înaltă pe care îi purtai în liceu. Trage-i pe tine, fă-ți freza pe spate și, în ritm de rock’n’roll, hai la nocturna VINIL din Popa Nan 82. Trimite-o dedicație pentru invitație la noi@incubator107.com și cu merinde numărate și 30lei pentru de toate, hai să nu mai zicem poate: e doo wop de la 20.30 până cine știe când!

În timp ce-ți pui freza la punct, printre picioare pe sus și răsuciri în aer, vorbim și-atât, pe de-o parte și învățăm să citim povești pe de altă parte și dăm mâna cu freelancingul și educația nonlineară. Ne menținem fit cu o dietă meniu și cu snowboard pe pârtie, dăm de cap respirația conștientă și peste cap inteligența emoțională și cu tenișii proaspăt vopsiți ne pregătim de țopăialllllă!

După coregrafie de grup rockabilly, ne ciulim urechile și ne antrenăm picioarele pe Dekadens, ne descoperim corpul prin dans contemporan și dintr-o ultimă tură de dans freestyle plecăm pe ritm spre incubator107 – unde c-un vin macedonean și-un potențial crescut, visăm un răsărit pe ritmuri tibetane cu Kotodama.

Afis Vinil

 

WEB desfasurator-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.