Program de echitatie pentru elevi si prescolari

0

La-antrenament

Clubul de echitatie “Regatul Cailor” a lansat programul de activitati extrascolare si extracurriculare “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Special creat pentru a scoate in evidenta capacitatile si talentele prescolarilor si elevilor, programul include initiere in echitatie, o vanatoare de comori cu premii dar si multe alte surprize;

Copii vor interactiona cu poneii si caii alaturi de o echipa experimentata, formata din instructori si antrenori atestati, care au ca scop promovarea echitatiei in randul tinerilor.

Activitatile au loc in intervalul orar 9:00-19:00, de marti pana duminica.

Echitatia dezvolta simtul echilibrului, concentrarea si atentia si, in acelasi timp, relaxeaza si confera o pozitie frumoasa corpului.

Mai multe detalii gasiti pe www.regatulcailor.ro

Despre Regatul Cailor

Cei mai buni sportivi si cei mai buni cai din Romania fac parte din unul dintre cele mai prestigioase  cluburi de echitatie din Romania – Regatul Cailor. Acestia au castigat numeroase concursuri nationale, dar si internationale la sarituri peste obstacole. Clubul de echitatie, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si cuprinde un grajd ce adaposteste un efectiv de 34 cai de rasa, manej acoperit cu suprafata de 1.250 mp, manej in aer liber cu suprafata de 2.700 mp, manej de concurs cu suprafata de 6.300 mp, loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează