Viitor Plus cauta Team Leader Fundraiser

0

PROFIL TEAM LEADER FUNDRAISER pentru Viitor Plus

Persoane dinamice, capabile sa se dedice 100% unei cauze, cu abilitati de comunicare pentru un dialog direct cu potentiali sustinatori ai acesteia. Jobul presupune activitate stradala, in zonele cu trafic pietonal intens ale Bucurestiului si disponibilitate 5-6 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Nu este nevoie sa ai experienta de munca, dar e un avantaj sa vorbesti limba engleza, sa fii o persoana motivata si serioasa si cu dorinta de a  contribui la protejarea naturii din Romania.

ALTE CERINTE

– sa fie la curent cu campania „Padurea Copiilor”

– sa se dedice cauzei

– experienta ca fundriser face to face

– abilitatea de a conduce un numar de oameni

– abilitatea de a atinge targetul echipei si de a motiva echipa pentru aceasta

– sa fie capabil sa aplaneze conflicte si situatii neprevazute

– capabil sa lucreze alaturi de echipa ore suplimentare pentru atingerea targetului

– capabil sa reevalueze totul si sa tina cont de ideile si cerintele celorlalti

DE CE?

– salariul motivant + bonus in functie de rezultate

– capabil sa atinga targetul stabilit

– dezvoltarea personala si profesionala

– vei fi sustinut permanent(si noi suntem dedicati aceleiasi cauze), te vom pregati si te vom ajuta pe drumul tau si sa-ti atingi obiectivele

– posibilitati de promovare

CAUZA

„Padurea Copiilor” este noua locatie unde intentionam sa crestem o padure prin proiectul de impadurire a terenurilor  degradate „Adopta un copac!”.

Special la aceasta locatie este motivatia din spatele ei: ne propunem  sa  plantam un puiet pentru fiecare nou-nascut, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Dorim sa incepem cu 50.000 de puieti. Pentru ca anual se nasc aproximativ 50.000 de bebelusi in judetele de campie  din sudul Romaniei, zona cea mai expusa in fata schimbarilor climatice (inundatii, seceta, inzapezire etc.)

Pana in prezent, in cadrul programului “Adopta un copac!” au fost plantati si ingrijiti 160.000 de puieti in 4 locatii: in com. Valcelele si Dragos Voda din judetul Calarasi, com. Bragadiru, judetul Ilfov si Draganesti-Vlasca, judetul Teleorman – unele din cele mai slab impadurite judete din tara, cu o rata de impadurire variind intre 2.8 si 4.5% fata de optimul de 20% recomandat zonelor de campie.

 www.viitorplus.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.