Viitor Plus cauta Fundraiser

0

PROFIL FUNDRAISER pentru Viitor Plus

Persoane dinamice, capabile sa se dedice 100% unei cauze, cu abilitati de comunicare pentru un dialog direct cu potentiali sustinatori ai acesteia. Jobul presupune activitate stradala, in zonele cu trafic pietonal intens ale Bucurestiului si disponibilitate 5-6 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Nu este nevoie sa ai experienta de munca,  dar e un avantaj sa vorbesti limba engleza, sa fii o persoana motivata si serioasa si cu dorinta de a  contribui la protejarea naturii din Romania.

DE CE?

– salariul motivant + bonus in functie de rezultate

– capabil sa atinga targetul stabilit

– dezvoltarea personala si profesionala prin invatarea unor tehnici de vanzari si negociere, care in scurt  timp te vor ajuta sa abordezi cu usurinta si sa discuti cu orice persoana.

– esti la inceput si ai nevoie de un start reusit pe care sa poti cladi o cariera de succes

– pentru ca vei fi sustinut permanent (si noi suntem dedicati aceleiasi cauze), te vom pregati si te vom ajuta  pe drumul tau si sa-ti atingi obiectivele

– posibilitati de promovare

www.viitorplus.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.