Primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor

0

A MAI RĂMAS O LUNĂ  PÂNĂ LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A SPITALULUI BĂNEASA

SPITALUL BĂNEASA ESTE DEDICAT SĂNĂTĂŢII FEMEILOR ŞI COPIILOR

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria va inaugura oficial, în luna septembrie, Spitalul Băneasa, primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor. Spitalul Băneasa va reuni serviciile complexe de obstetrică-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul naşterii până la 18 ani. Până la momentul lansării, Reţeaua Regina Maria şi-a propus să afle răspunsul la întrebarea „Ce îşi doresc femeile de la furnizorul lor de servicii de sănătate” chiar de la femei.

Începând de astăzi, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar,  pacientele sunt invitate să împărtăşească tot ce este important pentru ele atunci când vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Deja, câteva paciente, dar şi persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus într-un videodocumentar punctul lor de vedere în ceea ce priveşte serviciile de sănătate ideale.

De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Baneasa abordează diverse subiecte legate de sănătatea femeilor şi a copiilor şi răspund la întrebarile pacientelor.

De la îngrijiri de rutină, la proceduri chirurgicale complexe şi terapie intensivă, toate serviciile Spitalului Băneasa fac parte din medicina regândită pentru mamă şi copil. În momentul în care o femeie ajunge la medic pentru ea sau pentru copilul ei, cel mai important lucru este să se simtă în siguranţă. Este un atribut care se traduce prin:

  • siguranţa femeii  prin: cameră de gardă 24/24h, serviciile de terapie intensivă şi prin toate tipurile de investigaţii şi intervenţii ginecologice complexe;
  • siguranţa gravidei prin: preluarea oricărui tip de sarcină indiferent de gradul de complexitate medicală şi prin cea mai puternică echipă medicală formată din 75 de medici de obstetrică – ginecologie;
  • siguranţa bebeluşului prin terapie intensivă neonatală;
  • siguranţa copilului, pentru că îngrijeşte toţi copiii de la 0 la 18 ani şi oferă servicii de cardiologie pediatrică, chirurgie generală şi ortopedie pediatrică cu o echipă de medici de renume, printre care: Conf. Univ. Dr. Dumbravă Doru, Prof. Univ. Dr. Jianu şi Dr Alexandru Thierry, chirurgie spinală şi ortopedică.

DESPRE REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, are peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici deja existente în Bucureşti şi în ţară.

 

REGINA MARIA înseamnă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem. Aceasta include: 18 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de  Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara și peste 160 000 de abonaţi.

 

Mai multe detalii puteți găsi aici:

www.reginamaria.ro

www.ceisidorescfemeile.ro;

www.facebook.com/REGINAMARIA.Reteaua.privata.de.sanatate

www.youtube.com/reteauareginamaria

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează