Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor

0

A MAI RĂMAS O LUNĂ  PÂNĂ LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A SPITALULUI BĂNEASA

SPITALUL BĂNEASA ESTE DEDICAT SĂNĂTĂŢII FEMEILOR ŞI COPIILOR

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria va inaugura oficial, în luna septembrie, Spitalul Băneasa, primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor. Spitalul Băneasa va reuni serviciile complexe de obstetrică-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul naşterii până la 18 ani. Până la momentul lansării, Reţeaua Regina Maria şi-a propus să afle răspunsul la întrebarea „Ce îşi doresc femeile de la furnizorul lor de servicii de sănătate” chiar de la femei.

Începând de astăzi, pe microsite-ul www.ceisidorescfemeile.ro, prin completarea unui chestionar,  pacientele sunt invitate să împărtăşească tot ce este important pentru ele atunci când vin la medic pentru ele sau pentru copiii lor. Deja, câteva paciente, dar şi persoane publice precum doamna Elisabeta Lipa sau Melania Medeleanu, ne-au expus într-un videodocumentar punctul lor de vedere în ceea ce priveşte serviciile de sănătate ideale.

De asemenea, tot pe www.ceisidorescfemeile.ro, medicii din cadrul Spitalului Baneasa abordează diverse subiecte legate de sănătatea femeilor şi a copiilor şi răspund la întrebarile pacientelor.

De la îngrijiri de rutină, la proceduri chirurgicale complexe şi terapie intensivă, toate serviciile Spitalului Băneasa fac parte din medicina regândită pentru mamă şi copil. În momentul în care o femeie ajunge la medic pentru ea sau pentru copilul ei, cel mai important lucru este să se simtă în siguranţă. Este un atribut care se traduce prin:

  • siguranţa femeii  prin: cameră de gardă 24/24h, serviciile de terapie intensivă şi prin toate tipurile de investigaţii şi intervenţii ginecologice complexe;
  • siguranţa gravidei prin: preluarea oricărui tip de sarcină indiferent de gradul de complexitate medicală şi prin cea mai puternică echipă medicală formată din 75 de medici de obstetrică – ginecologie;
  • siguranţa bebeluşului prin terapie intensivă neonatală;
  • siguranţa copilului, pentru că îngrijeşte toţi copiii de la 0 la 18 ani şi oferă servicii de cardiologie pediatrică, chirurgie generală şi ortopedie pediatrică cu o echipă de medici de renume, printre care: Conf. Univ. Dr. Dumbravă Doru, Prof. Univ. Dr. Jianu şi Dr Alexandru Thierry, chirurgie spinală şi ortopedică.

DESPRE REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, are peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici deja existente în Bucureşti şi în ţară.

 

REGINA MARIA înseamnă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem. Aceasta include: 18 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de  Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara și peste 160 000 de abonaţi.

 

Mai multe detalii puteți găsi aici:

www.reginamaria.ro

www.ceisidorescfemeile.ro;

www.facebook.com/REGINAMARIA.Reteaua.privata.de.sanatate

www.youtube.com/reteauareginamaria

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.