Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul Festival International al Filmului Politic, Cinepolitica

0

CINEPOLITICA – FESTIVALUL INTERNATIONAL AL FILMULUI POLITIC 

Prima editie Cinepolitica – Festivalul International al Filmului Politic, unicul festival de gen din Romania, va avea loc in Bucuresti, in perioada 15-21 iunie 2012, la Cinema Studio.

 

Pe langa cele doua sectiuni destinate exclusiv filmelor – cea competitiva, ce reuneste 12 lungmetraje politice recente (de fictiune si documentare), din intreaga lume, care concureaza pentru doua mari premii (Trofeul Cinepolitica si Premiul Special Cinepolitica), si cea necompetitiva, destinata unor productii celebre, prezentate si premiate in numeroase festivaluri internationale –, Cinepolitica ii va delecta pe bucuresteni cu o serie de programe speciale, dar si cu dezbateri, master class-uri si wokshop-uri tematice.

Organizat sub deviza Singura noastra politica este cea a cinematografului! si sub patronajul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” (UNATC), Universitatii Nationale de Arte (UNArte), Universitatii Bucuresti, Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si York University Toronto, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Cinepolitica este un festival cu multiple scopuri culturale si educationale: sa devoaleze si sa reveleze publicului mecanismele politice prin intermediul artei cinematografice, sa aduca un omagiu tuturor cineastilor lumii care au avut si/sau au de suferit din cauza optiunilor ideologice sau stilistice din filmele lor, sa genereze discutii si dezbateri despre subiecte politice de interes general, sa promoveze cineasti politici importanti din intreaga lume si sa prezinte publicului romanesc cele mai recente tendinte ale cinematografului mondial.

Destinat cu precadere publicului cinefil, pasionat de arta cinematografica, indiferent de tematica abordata in filme, persoanelor interesate de politica, nationala si internationala, precum si de istoria recenta, tinerilor dornici sa afle mai multe despre lumea in care traiesc, dar si despre modul in care o pot schimba, publicului specializat (studenti – in special de la Film, Arte si Studii Politice – si persoane care activeaza intr-un mediu audio-vizual),Cinepolitica se doreste a fi o gura de aer proaspat in peisajul festivalurilor de film organizate anual in Capitala.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.