Prima sala de teatru din orasul Slatina!

0

În Slatina o să fie deschisă prima sală de teatru! Lucrările pentru modernizarea Complexului Cultural „Eugen Ionescu” presupun realizarea a 2 săli de cinema, una de teatru, o sală de conferinţe şi cabine pentru actori.
Complexul are o suprafaţă de 1.400 metri pătraţi şi va funcţiona în clădirea fostului cinematograf Alutus din Slatina. Sala de teatru are o capacitate de 200 de locuri, iar cele două săli de cinema 3D au fiecare o capacitate de 50 de locuri.

Sursa: administratie.ro

foto wikipedia.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează