Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima generaţie de manageri de proiect marca Akcees

0

 Pentru organizaţia Akcees luna aprilie nu a început cu o păcăleală, ci cu prima generaţie de manageri de proiect pregătiţi în cadrul programului de training Weekend Seminar. Pe parcursul a două zile participanţii au învăţat cum să conducă propriile proiecte pentru a atinge obiectivele stabilite şi au pus în practică noţiunile teoretice prin jocuri aplicate şi studii de caz interactive.

“Seminarul mi-a depăşit aşteptările şi m-a ajutat să îmi formez o imagine completă despre ce înseamnă să fii manager de proiect. Mi-au plăcut foarte mult aplicaţiile pentru că m-au ajutat să înţeleg mai bine noţiunile teoretice, iar trainerul a fost excelent! Am primit informaţii diferite de ceea ce se predă la facultate, informaţii care mă vor ajuta cu siguranţă în proiectele pe care le voi implementa în viitor” a declarat unul dintre participanţii la prima ediţie Weekend Seminar.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care contribuie la dezvoltarea profesională a tinerilor prin formarea de competenţe şi abilităţi utilizând metode de educaţie non-formală, oferind astfel participanţilor oportunitatea de a obţine un avantaj competitiv.

Dacă prima ediţie Weekend Seminar a vizat dezvoltarea competenţelor de project management, în cadrul celei de a doua ediţii participanţii vor învăţa cum să îşi construiască un brand personal de succes, cum să comunice şi să menţină acest brand în era web 2.0 şi cum se pot folosi de brandul personal pentru a obţine rezultatele pe care şi le doresc în carieră.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să contribuim la dezvoltarea profesională a participanţilor formând prima generaţie de manageri de proiect marca Akcees, generaţie pregătită să facă faţă provocărilor din viaţa de zi cu zi. Următoarea ediţie a Weekend Seminar va fi dedicată unei componente soft extrem de importante pentru atingerea obiectivelor profesionale: dezvoltarea brandului personal. Absolvenţii celei de a doua sesiuni de training vor pleca nu doar cu noţiunile teoretice necesare pentru a-şi construi propriul brand, ci cu un brand personal puternic pe care vor avea ocazia să îl consolideze în activităţile cotidiene” a declarat Irina Nicoleta Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv şi trainer Akcees.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani care vor să înveţe cum să se prezinte în faţa angajatorilor, partenerilor de afaceri, clienţilor şi colaboratorilor sunt aşteptaţi pe 26 şi 27 mai la cea de a doua ediţie Weekend Seminar. Costul programului este de 200 RON şi include sesiunile ce vor fi  desfăşurate pe parcursul a două zile, materialele de training şi consiliere ulterioară. Studenţii şi membrii organizaţiilor partenere beneficiază de o reducere de 50 RON. Înscrierea la cea de a doua sesiune de training din cadrul Weekend Seminar se realizează prin completarea formularului disponibil pe site-ul Akcees – http://akcees.ro/seminar

Pentru a fi la current cu proiectele şi iniţiativele Akcees vă aşteptăm pe site-ul organizaţiei http://akcees.com sau pe pagina de Facebook http://facebook.com/akcees.

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul partenerilor media The Money Channel, Business Woman, Money Express, The Investor, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Wall Street, Revista Evenimentelor, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Lume Bună, Stud-Life, Studentul.Info, Online Student, Academic Link.

Susţinem şi ne susţin: Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Hipo, Edmundo, Fundaţia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) , Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti (ASCB), Inspire Business.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.