Prima expoziţie a Atelierelor publice de pictură din curtea Palatelor Brancovenesti 12-16 august

0

Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia şi Primăria Municipiului Bucureşti au iniţiat în data de 21 iulie, în curtea Palatelor, primele Ateliere publice de creaţie – Pădurea de şevalete, cursuri de pictură în aer liber, deschise în perioada iulie –august, a.c. Peste 30 de copii, tineri si adulţi au beneficiat de câte un şevalet pus la dispoziţie de Centrul Cultural al Palatelor Brancoveneşti, având ca temă chiar grandiosul Palat. Fiecare a fost liber să-şi aleagă tehnica de lucru dorită iar imaginaţia şi bogaţia cromatică s-au dovedit a fi plăcut surprinzătoare atât pentru vizitatorii muzeului cât si pentru participanţi.
unnamed
S-au legat prietenii, au fost schimbate idei, creioane şi pensule, a curs multă pasiune si mult entuziasm astfel încât, într-un final, s-au strâns o seamă de lucrari ce merită arătate într-o expozitie.

Şi pentru că atelierele noastre au avut success, vă invităm în continuare în curtea Palatelor Brâncoveneşti, unde te aşteapta un şevalet, doar al tau. Nu trebuie să-ti aduci decât culorile cu tine.

Doar în curtea Palatelor Brancoveneşti îţi poţi petrece un timp liber de calitate, pictând şi desenând într-un mediu plăcut, singurul spaţiu muzeal ce dispune de o ambianţă unică.

Începând cu 18 august şi până la finalul verii, doar în curtea Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, cursurile de pictură se desfăşoara în aer liber, în faţa şevaletului tau!

Vino şi tu în “Pădurea de şevalete”, să te bucuri de natură şi pictură, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 17:00.
Nu rata ocazia de a ne arăta că ai talent, premii atractive te aşteaptă la Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează