Prima Evadare din 2012 va avea loc duminica 13 mai

0

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoara fără diferențe de nivel.

Sursa: aici.

Concursul se va desfașura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km. In fiecare an a fost maratonul cu cel mai mare numar de participanti 1300 in conditii de ploaie.

Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte – cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, poteci …). De asemenea, se recomanda o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru orice ciclist (citeste paginile sfaturisi regulament).

Traseul este marcat pe toată distanța, are 3 zone de alimentare, 10 puncte de control, o zona de start și alta de finish, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.

Mai multe informatii pe site-ul oficial primaevadare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează