Prima Evadare cu bicicletele! Bucuresti – Snagov / 9 mai 2010

1

Concursul de ciclism Prima Evadare va avea loc duminica 9 mai de ziua Europei. Competiţia se va desfaşura între Bucureşti şi Snagov prin păduri şi drumuri de ţară. Aproximativ 55 de km este lungimea traseului marcat pe toată distanţa.

Potrivit site-ului primaevadare.ro traseul dispune de 10 puncte de control, o zona de start şi alta de finish, zone de alimentare, este asistat de poliţie şi salvare, patrulat de oficialii competiţiei, echipe de fotografi şi cameramani. „Anul trecut a fost maratonul cu cel mai mare numar de participanti, aproape 600. Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte – cel puţin 2-3 ieşiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de câmp …). De asemenea, se recomanda o mai mare grijă în hidratare, alimentaţie şi echiparea minimă pentru orice ciclist (vezi regulament).”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.