Prima Evadare Bucuresti – Snagov / 8 mai 2011

0

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country.

Concursul se va desfasura între Bucuresti si Snagov prin paduri si drumuri de tara pe o distanta de aproximativ 55 de km, anunta liberinmiscare.ro

Maratonul este accesibil, dar se recomanda antrenament înainte – cel putin 2-3 iesiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de câmp …). De asemenea, se recomanda o mai mare grija în hidratare, alimentatie si echiparea minima pentru orice ciclist (citeste paginile sfaturisi regulament).

Mai multe informatii aici sau aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează