Prima editie a proiectului “Culture Shop” de la AIESEC aduce 4 saptamani de workshopuri de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri interculturale!

0

START PENTRU PRIMA EDITIE CULTURE SHOP

In perioada 14.11.2011 – 11.12.2011, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri invita studentii sa experimenteze o cultura diferita intr-un mediu interactiv, prin intermediul proiectului “Culture Shop” aflat la prima editie. Pe parcursul acestor 4 saptamani, participantii vor beneficia de o serie de workshopurilor de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri, si multe altele.

De-a lungul celor 21 de ani de experienta de internship, AIESEC Bucuresti a acumulat o vasta experienta in acest domeniu si se mandreste cu un portfolio de proiecte de succes. Fiind una dintre numeroasele noastre initiative bazate pe multiculturalism, Culture Shop isi propune sa stimuleze mobilitatea si toleranta fata de alte culturi.

Proiectul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, pasionati de cultura si limbi straine, si vizeaza familiarizarea acestora cu o cultura complet diferita, mai exact o cultura a Braziliei.

De-a lungul proiectului, studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu un vorbitor nativ de portugheza, oferindu-li-se astfel sansa de a avea o mai buna intelegere asupra traditiilor si obiceiurile unui anumit popor. In plus, participantii vor putea sa-si aprofundeze cunostintele de limba pe care le detin.

Tinerii interesati pot accesa site-ul organizatiei noastre : www.aiesecbucharest.ro pentru mai multe detalii si pentru a completa un formular de aplicare pana la data de 10 Noiembrie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezintacea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia oferatinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează