Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima editie a proiectului “Culture Shop” de la AIESEC aduce 4 saptamani de workshopuri de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri interculturale!

0

START PENTRU PRIMA EDITIE CULTURE SHOP

In perioada 14.11.2011 – 11.12.2011, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri invita studentii sa experimenteze o cultura diferita intr-un mediu interactiv, prin intermediul proiectului “Culture Shop” aflat la prima editie. Pe parcursul acestor 4 saptamani, participantii vor beneficia de o serie de workshopurilor de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri, si multe altele.

De-a lungul celor 21 de ani de experienta de internship, AIESEC Bucuresti a acumulat o vasta experienta in acest domeniu si se mandreste cu un portfolio de proiecte de succes. Fiind una dintre numeroasele noastre initiative bazate pe multiculturalism, Culture Shop isi propune sa stimuleze mobilitatea si toleranta fata de alte culturi.

Proiectul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, pasionati de cultura si limbi straine, si vizeaza familiarizarea acestora cu o cultura complet diferita, mai exact o cultura a Braziliei.

De-a lungul proiectului, studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu un vorbitor nativ de portugheza, oferindu-li-se astfel sansa de a avea o mai buna intelegere asupra traditiilor si obiceiurile unui anumit popor. In plus, participantii vor putea sa-si aprofundeze cunostintele de limba pe care le detin.

Tinerii interesati pot accesa site-ul organizatiei noastre : www.aiesecbucharest.ro pentru mai multe detalii si pentru a completa un formular de aplicare pana la data de 10 Noiembrie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezintacea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia oferatinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.