Premiere a micilor artisti ai concursului “Vacanta de poveste” din proiectul Calatorie Educativa in Lumea Satului

0

Sambata, 22 septembrie, a avut loc festivitatea de premiere a micilor artisti ai concursului “Vacanta de poveste”. Astfel, cu mic cu mare ne-am adunat in jurul orei 11 la sediul Asociatiei ROI  (aroi.ro) , locatie apreciata atat de parinti, dar mai ales de copii.

Evenimentul a debutat cu prezentarea expozitiei desenelor castigatoare, cei mici fiind invitati alaturi de parinti sa admire frumoasele lucrari.

Dupa “strigarea catalogului” cei mici s-au jucat alaturi de voluntarii proiectului“Calatorie educativa in lumea satului”, insotiti de Alba-ca-Zapada (petrecerifermecate.ro), fiind cuceriti pe loc de jocurile atelierului de animatie socio-educativa, special create pentru ei.

La cativa pasi s-au aflat parintii,  captivati de atelierul “Stimularea creativitatii la copii”, moderat de Elena Lupu.

Asadar, creativitatea a fost la mare cautare,  fiind stapana pe ambele ateliere. Atat parintii cat si copiii au fost indemnati sa gandeasca intr-un mod diferit si sa apeleze la imaginatie cat mai mult cu putinta.

Spre finalul evenimentului a avut loc premierea micilor artisti care au fost rasplatiti cu excursii, diplome, carti de la editura Egmont, hainute unicat inspiratie-vestimentara.blogspot.ro, tricouri de la ECDL, dulciuri de la Kraft si multe aplauze si zambete din partea celor prezenti.

Echipa proiectului “Calatorie educativa in lumea satului” le multumeste tuturor copiilor care si-au dovedit talentul si creativitatea in  cadrul concursului“Vacanta de poveste”, parintilor, partenerilor si sponsorilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează