Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera in Romania: 8 copii hipoacuzici pe scena alaturi de prietenii lor

0

PREMIERĂ în România – “În căutarea fericirii” 

Asociaţia Audiosofia anunţă derularea etapei a doua din cadrul proiectului “Jocul rupe masca tăcerii” realizat cu sprijinul Fundaţiei pentru Comunitate şi MOL România.

 

Cu această ocazie, 8 copii şi adolescenţi hipoacuzici, purtători de implant cohlear, vor evolua pe scenă, în premieră în România, alături de prietenii lor auzitori. În cadrul Taberei Naţionale de implant cohlear organizată de firma Audiologos şi de compania austriacă Med-El, ei vor oferi publicului spectacolul cu titlul “În căutarea fericirii”.

Va fi un spectacol de improvizaţie, teatru, muzică şi dans, în care fiecare va avea posibilitatea să facă dovada talentelor şi aptitudinilor sale, într-un cadru special, alături de părinţi, prieteni, rude, specialişti (medici, audiologi, psihologi, logopezi), invitaţi speciali şi presă. Va fi o demonstraţie autentică de spargere a barierelor, de auto-cunoaştere şi depăşire a propriilor limite, prin acceptarea valorilor umane universale.

Trupa de teatru va fi coordonată pe tot parcursul taberei, de o echipă de 3 voluntari profesionişti în aplicarea tehnicilor de dans, terapie prin joc şi drama-terapie. Întâlnirile şi repetiţiile pentru spectacol vor avea loc zilnic, pe tot parcursul desfăşurării taberei. Printre invitaţii speciali se numără reprezentanţii oficiali ai finanţatorului principal “Fundaţia pentru comunitate” şi ai partenerilor de proiect: firma Audiologos (organizatorul taberei), Otomed Medical Center, Asociaţia “Ascultă viaţa” şi “Asociaţia de terapie prin joc şi dramaterapie din România”.

Vă invităm să fiţi alături de noi, miercuri, în data de 6 august 2014, orele 20:00, în sala de festivităţi a Pensiunii Arnica din Moeciu de Sus. Va fi un prilej inedit de a descoperi alături de copii, tainele drumului spre fericire!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.