Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera film underground: DRISTOR@GaleriileWilliams, 25 ianuarie

0

Galeriile Williams (Bucuresti, Str. Mircea Vulcanescu nr.57) prezinta Sambata, 25 ianuarie 2014 la ora 20.15, premiera filmului DRISTOR in regia lui Ioan George Pancencu.

Ioan George Pancencu este student in anul 3 la UNARTE, iar lansarea acestei productii are loc in inchiderea vernisajului expozitiei personale de la Galerii. In rolurile principale ii intalnim pe Gabriel SanduVlad BasarabescuIulia Dumitru si Adrian Hostiuc.

DRISTOR_2Filmul prezinta realitatea romaneasca din cartierele periferice bucurestene, unde doi tineri se confrunta cu o situatie financiara precara, sunt nevoiti sa aiba grija de mama lor bolnava, sunt consumatori de droguri si ajung in situatii compromitatoare si periculoase.

Constienti sau nu, se avanta in lumea periculoasa a dealerilor, ajung sa aiba probleme si se confrunta cu dispretul societatii. Sunt marginalizati dar se resemneaza cu aceasta conditie si decid ca orice pas inainte este degeaba. Nu mai au aspiratii referitoarea la reintegrarea in societate, readaptare la conditiile de viata, isi pierd speranta si se complac intr-o situatie fara iesire. Povestea inspira o realitate cruda, abjecta care provoaca procesele formatoare si regulatoare ale societatii.

Intrarea este libera.

*Pentru promovarea evenimentului si a filmului, rog trimiterea siglei dumneavoastra si permisiunea de a va publica la parteneri media. Totodata sunt acceptate si materiale publicitare. Va asteptam cu drag atat la eveniment cat si la petrecerea de dupa.

Pagina Galeriilor Williams: www.facebook.com/galeriile.w 

Pagina Filmului: www.facebook.com/OficialDristor

DRISTOR. Filmul

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.