Premiera film underground: DRISTOR@GaleriileWilliams, 25 ianuarie

0

Galeriile Williams (Bucuresti, Str. Mircea Vulcanescu nr.57) prezinta Sambata, 25 ianuarie 2014 la ora 20.15, premiera filmului DRISTOR in regia lui Ioan George Pancencu.

Ioan George Pancencu este student in anul 3 la UNARTE, iar lansarea acestei productii are loc in inchiderea vernisajului expozitiei personale de la Galerii. In rolurile principale ii intalnim pe Gabriel SanduVlad BasarabescuIulia Dumitru si Adrian Hostiuc.

DRISTOR_2Filmul prezinta realitatea romaneasca din cartierele periferice bucurestene, unde doi tineri se confrunta cu o situatie financiara precara, sunt nevoiti sa aiba grija de mama lor bolnava, sunt consumatori de droguri si ajung in situatii compromitatoare si periculoase.

Constienti sau nu, se avanta in lumea periculoasa a dealerilor, ajung sa aiba probleme si se confrunta cu dispretul societatii. Sunt marginalizati dar se resemneaza cu aceasta conditie si decid ca orice pas inainte este degeaba. Nu mai au aspiratii referitoarea la reintegrarea in societate, readaptare la conditiile de viata, isi pierd speranta si se complac intr-o situatie fara iesire. Povestea inspira o realitate cruda, abjecta care provoaca procesele formatoare si regulatoare ale societatii.

Intrarea este libera.

*Pentru promovarea evenimentului si a filmului, rog trimiterea siglei dumneavoastra si permisiunea de a va publica la parteneri media. Totodata sunt acceptate si materiale publicitare. Va asteptam cu drag atat la eveniment cat si la petrecerea de dupa.

Pagina Galeriilor Williams: www.facebook.com/galeriile.w 

Pagina Filmului: www.facebook.com/OficialDristor

DRISTOR. Filmul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează