„Prater de Bucuresti” in Berceni?

2

Vă place în parcul de distracţii de la Viena, celebrul Prater? Vă place Marea Roată Vieneză?

Autorităţile din Bucureşti sunt convinse că „Micul Paris” are nevoie de un parc de distracţii după modelul celebrului Prater din Viena! Ideea a apărut în urma unei întâlniri între conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi un grup investitori austrieci.

Marea Roată Vieneză a devenit în timp un simbol al capitalei austriece şi ar putea avea o replică în Bucureşti. Pentru parcul de distracţii din Bucureşti sunt mai multe variante de locaţie, Berceni sau Nordul capitalei fiind vehiculate, conform articolului publicat de realitatea.net

PS: mai trebuie doar să constuim drumuri de calitate până la viitorul parc…

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar
    Florin Ghinda on

    Nici noi nu suntem mari fani pentru a copia!
    Totusi, daca tot este sa copiem ceva macar sa fie din directia buna 🙂

Comentează