Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povesti de calatorie din Cambodgia

0

LumeaMare isi invita din nou prietenii la povesti de calatorie, de data aceasta din Cambodgia. Editia cu numarul 24 va avea loc sambata, 31 martie, la Ceainaria GreenTea din Bucuresti si va aduna pasionatii de calatorie la impartasit impresii, o degustare made in Cambodgia, un pahar de vin oferit de S.E.R.V.E si o tombola cu premii.

Ediţia cu numărul 24 este dedicată fostei Kampuchia, actual Cambodgia, Cambodgea, Cambogia, Cambodia… cum o fi bine?

Nu cred că are importanţă atât timp cât vom avea impresii reale de acolo, de la călători care au fost, au văzut şi s-au bucurat de tot ceea ce este frumos, interesant sau poate neobişnuit în acest colţ de lume şi care sunt mai mult decât bucuroşi să împărtăşească şi cu tine! Să ne vedem aşadar sâmbătă, pe 31 martie, să ascultăm poveşti de calătorie, să degustăm ceva bun gătit în stil cambogian, să închinăm un pahar de vin de la S.E.R.V.E în cinstea viitoarelor noastre călătorii să ne bucurăm de încă o întâlnire la Ceainăria GreenTea!

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.