Povesti de calatorie din Cambodgia

0

LumeaMare isi invita din nou prietenii la povesti de calatorie, de data aceasta din Cambodgia. Editia cu numarul 24 va avea loc sambata, 31 martie, la Ceainaria GreenTea din Bucuresti si va aduna pasionatii de calatorie la impartasit impresii, o degustare made in Cambodgia, un pahar de vin oferit de S.E.R.V.E si o tombola cu premii.

Ediţia cu numărul 24 este dedicată fostei Kampuchia, actual Cambodgia, Cambodgea, Cambogia, Cambodia… cum o fi bine?

Nu cred că are importanţă atât timp cât vom avea impresii reale de acolo, de la călători care au fost, au văzut şi s-au bucurat de tot ceea ce este frumos, interesant sau poate neobişnuit în acest colţ de lume şi care sunt mai mult decât bucuroşi să împărtăşească şi cu tine! Să ne vedem aşadar sâmbătă, pe 31 martie, să ascultăm poveşti de calătorie, să degustăm ceva bun gătit în stil cambogian, să închinăm un pahar de vin de la S.E.R.V.E în cinstea viitoarelor noastre călătorii să ne bucurăm de încă o întâlnire la Ceainăria GreenTea!

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează