Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Povestea pianistului de pe ocean, povestea lui Novecento

0

Povestea pianistului de pe ocean. Povestea lui Novecento ! Danny Boodman T.D. Lemon Novecento!

El spunea:
„Nu esti terminat, cu adevarat, atat timp cat ai o poveste, a ta, si pe cineva caruia sa i-o spui!

PAC!

Pe mine intotdeauna m-a mirat treaba asta cu tablourile. Stau acolo sus, ani de zile, pe urma, fara ca nimic sa se intample PAC, jos au cazut. Fara nici o explicatie. De ce tocmai in momentul acela? Nu se stie.

O fi avand si cuiul un suflet sarmanul! A discutat indelung cu tabloul, nu stia ce sa mai faca, apoi au stabilit o data, o ora, o clipa, asta e! PAC !
Sau stiau totul de la inceput? Peste sapte ani, la 13 mai, 6 fara un sfert! Peste sapte ani, la 13 mai, 6 fara un sfert: Buna! Buna! PAC!
Greu de inteles.
Mai bine sa nu te gandesti cand cade un tablou. Cand te trezesti intr-o dimineata si nu o mai iubesti. Cand deschizi ziarul si citesti ca a izbucnit razboiul. Cand vezi un tren si iti spui, eu trebuie sa plec de aici. Cand te uiti in oglinda si iti dai seama ca esti batran.

Eu m-am nascut pe vaporul acesta. Erau si aici dorinte destule, dar nu durau mai mult decat drumul de la prora la pupa. Iti cantai fericirea pe o claviatura care nu era nesfarsita! Pamantul, ala e un vapor prea mare pentru mine.
Cum puteti voi, acolo jos, sa va alegeti o femeie?…. O casa, un pamant, un peisaj de privit, un fel de a muri?….

Pe claviatura aia nu exista muzica pe care sa o poti canta. Te-ai asezat pe un scaunel gresit: ala e pianul la care canta Dumnezeu.
Incearca sa intelegi daca poti…”

Incearca sa intelegi, daca poti, pe 7 Martie, joi la ora 18.00 la Godot cafe-teatru (Bucuresti)

Mihai Costache in – Novecento
Regia: Daniel Lungu
Scenografie: Razvan-Mihai Plaiasu
Cu participarea la vioara a: Mariei Balanean

Pret bilet 25 lei
Locuri LIMITATE !

nove

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.