Povestea pianistului de pe ocean, povestea lui Novecento

0

Povestea pianistului de pe ocean. Povestea lui Novecento ! Danny Boodman T.D. Lemon Novecento!

El spunea:
„Nu esti terminat, cu adevarat, atat timp cat ai o poveste, a ta, si pe cineva caruia sa i-o spui!

PAC!

Pe mine intotdeauna m-a mirat treaba asta cu tablourile. Stau acolo sus, ani de zile, pe urma, fara ca nimic sa se intample PAC, jos au cazut. Fara nici o explicatie. De ce tocmai in momentul acela? Nu se stie.

O fi avand si cuiul un suflet sarmanul! A discutat indelung cu tabloul, nu stia ce sa mai faca, apoi au stabilit o data, o ora, o clipa, asta e! PAC !
Sau stiau totul de la inceput? Peste sapte ani, la 13 mai, 6 fara un sfert! Peste sapte ani, la 13 mai, 6 fara un sfert: Buna! Buna! PAC!
Greu de inteles.
Mai bine sa nu te gandesti cand cade un tablou. Cand te trezesti intr-o dimineata si nu o mai iubesti. Cand deschizi ziarul si citesti ca a izbucnit razboiul. Cand vezi un tren si iti spui, eu trebuie sa plec de aici. Cand te uiti in oglinda si iti dai seama ca esti batran.

Eu m-am nascut pe vaporul acesta. Erau si aici dorinte destule, dar nu durau mai mult decat drumul de la prora la pupa. Iti cantai fericirea pe o claviatura care nu era nesfarsita! Pamantul, ala e un vapor prea mare pentru mine.
Cum puteti voi, acolo jos, sa va alegeti o femeie?…. O casa, un pamant, un peisaj de privit, un fel de a muri?….

Pe claviatura aia nu exista muzica pe care sa o poti canta. Te-ai asezat pe un scaunel gresit: ala e pianul la care canta Dumnezeu.
Incearca sa intelegi daca poti…”

Incearca sa intelegi, daca poti, pe 7 Martie, joi la ora 18.00 la Godot cafe-teatru (Bucuresti)

Mihai Costache in – Novecento
Regia: Daniel Lungu
Scenografie: Razvan-Mihai Plaiasu
Cu participarea la vioara a: Mariei Balanean

Pret bilet 25 lei
Locuri LIMITATE !

nove

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează