Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poveste de toamnă pe 2 roți la Haiduci și Domnițe, marca Riders Club

0

Pe 25 septembrie 2016, toți amatorii de mișcare cu pasiune pentru cutreierat codrii pe 2 roți și cu spirit de aventură sunt invitați la Haiduci și Domnițe, o competitțe de ciclism cu iz de poveste organizată de Riders Club la Moara Vlăsiei.

Cățărari prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe adevărate rute forestiere, întrevederi liniștitoare cu iazurile de la marginea pădurii, toate vor trece ca într-o clipă pe sub priviri odată ce participanții au fost prinși de farmecul acestei competiții, una dintre cele mai spectaculoase din calendarul Riders Club.

Riders Club_Haiduci si Domnite_premiere 1_foto Andrei Craioveanu

Sute de domnițe și haiduci, dornici să aibă parte de această experiență frumoasă și să admire superbul peisaj de toamnă, sunt așteptați să pedaleze pe cele trei trasee desenate atent în pădurea Surlari, de lângă Moara Vlăsiei, de echipa MPG împreună cu multiplul campion Razvan Jugănaru: Scurt – 17 km, pentru începători și cursele Family, începând cu participanți care au împlinit vârsta de minim de 5 ani; Standard – 30 km, pentru riderii cu experiență care vor să își testeze rezistența; Epic – 60 km, pentru cei mai antrenați și mai căliți în cursele lungi de MTB.

Față de ediția trecută, traseul Standard a suferit câteva modificări, în timp ce traseul Epic, destinat concurenților de peste 19 ani de la nivelul Elite, reprezintă o noutate, iar cei care se încumetă să îi accepte provocarea vor efectua două ture de traseu Standard. Pentru o desfășurare cât mai bună a competiției, copiii vor avea startul diferit de cel al curselor pentru adulți.

La această aventură în inima pădurii se adaugă atmosfera deosebită de la start și serviciile evenimentului, dar și multe surprize, astfel încât să fie experiența una placută și memorabilă la ediția a 4-a a concursului de ciclism Haiduci și Domnițe, susținut de Gatorade. 

Orice iubitor de pedalat e binevenit să facă parte din noua poveste de toamnă ce se va croi la Moara Vlăsiei, numai bună de istorisit apoi în miez de iarnă, când ne vom relaxa în căldura locuinței sau în vreo cabană răzleață, la gura focului, și vom depăna cu încântare amintiri adunate peste an.

Înscrierile la competiția Haiduci și Domnițe se fac exclusiv online pe www.ridersclub.ro, până pe 21 septembrie. Mai puteti beneficia însă de prețul de înregistrare de 75 de lei ăână pe 4 septembrie. Pentru concurenții cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani este o taxă unică de participare în valoare de 45 de lei. 

Ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este susținută de Gatorade și de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism,  alături de sponsorii oficiali BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman, BCR și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortizi, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată și Luca Way. Concursul beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Vă așteptam la start cu poftă mare de pedalat și de aventura la Moara Vlăsiei!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.