Poteca Dovlecilor Fermecați, ed. a IIIa, 31 oct – Târgușorul Brâncovenilor (Parcul Mogoșoaia)

0

Dovlecii Fermecați se întorc și abia așteaptă să fie sculptați și transformați în cele mai haioase personaje. De trei ani în Mogoșoaia sărbătorim Haloweenul între prieteni, distrandu-ne și realizând personaje din dovleci. Anul trecut au fost peste 1 500 de participanți, iar Poteca Dovlecilor Fermecați a avut peste 1 kilometru.

Ne revedem sâmbătă 31 oct între 11.00- 18.00 cu atelierele de dovlecit. La ora 18.00 va avea loc aprinderea Potecii Dovlecilor Fermecați, iar de la 18.30 puteți participa la Fuga de Strigoi o alergare distractivă cu obstacole și strigoi haioși. Înscrierile pentru Fuga de Strigoi se pot face aici (http://fugadestrigoi.ro/index.php/inscrieri)

Afis_Halloween_v1.2a-01

Pentru a scurta timpul de așteptare pentru kitul de dovlecit și dovleac vă rugăm să vă înscrieți accesând următorul link. Înscrierea la Poteca Dovlecilor Fermecați este gratuită.

Cum a fost anul trecut la Poteca Dovlecilor Fermecați puteți vedea aici

Nu uitați să urmăriți evenimentul pe facebook https://www.facebook.com/events/1665078603734964/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.