Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PLOIEȘTI: Înot și fapte bune, sâmbătă la Bazinul Municipal Vega

0

Înot și fapte bune, sâmbătă la Bazinul Municipal Vega

5 iulie 2014, 10:00 – 14:00

Au mai rămas 6 zile din campania de strângere de fonduri desfășurată de 11 organizații prahovene și 72 de înotătorii ai acestora ce vor participa la prima ediție Swimathon Ploiești.

Cauzele înscrise sunt din diferite domenii comunitare, precum:  Centru de Supraveghere și Îngrijire Sindrom Down (sală de sport) – Asociația Sindrom Down Câmpina, Spațiu Educativ Alternativ pentru Copii – Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”, YouthBank Ploiești – Fundația Comunitară Prahova, Stop Izolării – Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Romania Filiala Prahova, Ioana la MUWCI – Ioana Oprescu, Festivalul International de Film Ploiesti – editia a IV-a – Asociația Europerspective, Maraton Ploiești 2014 – Lupta împotriva Traficului de Persoane – Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Festivalul de Fotografie „Secvențe” – Clubul de Turism și Arte Escamonde, Voluntariat – Implicare – Sustenabilitate V.I.S. CJE – Consiliul Județean al Elevilor, Clubul de Public Speaking – JCI Prahova, Reintegrarea socio-profesională a bolnavilor cu psoriazis – Alternative Sociale.

 

Donaţiile se pot face online, pe www.swimathonploiesti.ro,  sau în ziua evenimentului, la bazinul Vega, pe 5 iulie, începând cu ora 10:00.

Afis_SwP

Companiile au înscris și ele echipe de înotători la Swimathon Ploiești: AbbVie, împreună cu Asociația Română pentru Dermatologie și Alternative Sociale, își propun să-i ajute pe bolnavii de psoriazis să se reintegreze socio-profesional; Petrom înoată pentru Asociația Sindrom Down Câmpina iar Unique Models Agency alături de un beneficiar al Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Prahova pentru scoaterea din izolare a copiilor cu handicap.

Swimathon este organizat în Ploiești de Fundația Comunitară Prahova. Este un eveniment plin de energie prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.