Planteaza un copac in 30 aprilie la Padurea Baneasa!

0

 

Planteaza un copac

pentru copilul tau

pentru o lume mai curata

pentru un viitor mai verde

 

Cum vrei sa creasca copilul tau? Copiii care intra in contact direct cu natura se adapteaza mult mai bine în orice situatie, cresc mai sanatosi, sunt mai sociabili si se bucrura de activitati inedite pe care nu le fac in fiecare zi!

Vino si tu pe 30 aprilie la Padurea Baneasa, lânga Greenfield sa plantezi un pomisor!

„Vrem sa crestem copii voinici si sa ne bucuram de natura. Vrem sa dam un sens actiunilor noastre alaturi de ceilalti.  Un pom, o casa, un copil creaza conturul existenei noastre iar daca fiecare dintre noi facem un gest, în curând, unui pom sadit de tine vom alatura altul, va creste o livada sau o padure!” (Diana Stan)

Pentru detalii accesati site-ul greenfieldresidence.ro si pentru inscrieri pagina de facebook .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează