Plantare la Marsani in 19 noiembrie 2011 / Tara lui Andrei

1

Campionatul Plantarii continua, la Marsani, pe 19 noiembrie

Tara lui Andrei pregateste proiectul de plantara la Marsani, 19 noiembrie 2011.

Acolo vom planta salcami pe o suprafata de 7,5 ha intr-o zona afectata permanent de furtuni de nisip si cunoscuta ca “triunghiul nisipurilor”. In ultima suta de ani defrisarea treptata a zonelor impadurite a facut din acest loc unul in care localnicii nu mai puteau planta nimic si in care degradarea solului este iminenta.

Pe 19 noiembrie, ne impartim in doua echipe, cea Galbena si cea Albastra, si concuram pentru titlul de Campioni ai Plantarii din Tara lui Andrei. Asa ca, hai sambata viitoare si alatura-te voluntarilor care vor “colora” in verde “triunghiul nisipurilor”.

La final, incheiem ziua impreuna, in Piata Teatrului din Craiova, la un concert cu Smiley, Alexandra Ungureanu si Crush.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.