Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantare la Marsani in 19 noiembrie 2011 / Tara lui Andrei

1

Campionatul Plantarii continua, la Marsani, pe 19 noiembrie

Tara lui Andrei pregateste proiectul de plantara la Marsani, 19 noiembrie 2011.

Acolo vom planta salcami pe o suprafata de 7,5 ha intr-o zona afectata permanent de furtuni de nisip si cunoscuta ca “triunghiul nisipurilor”. In ultima suta de ani defrisarea treptata a zonelor impadurite a facut din acest loc unul in care localnicii nu mai puteau planta nimic si in care degradarea solului este iminenta.

Pe 19 noiembrie, ne impartim in doua echipe, cea Galbena si cea Albastra, si concuram pentru titlul de Campioni ai Plantarii din Tara lui Andrei. Asa ca, hai sambata viitoare si alatura-te voluntarilor care vor “colora” in verde “triunghiul nisipurilor”.

La final, incheiem ziua impreuna, in Piata Teatrului din Craiova, la un concert cu Smiley, Alexandra Ungureanu si Crush.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.