Planificarea atragerii de fonduri, invata cum se face!

0

Investeste o zi ca sa ai un plan realist, dar ambitios de atragere de fonduri pentru 2013 in organizatia ta. Daca ai deja un plan e o buna oportunitate sa primesti feedback si sa il imbunatatesti.

In prima parte a zilei, vei face o diagnoza a atragerii de fonduri in organizatia ta. Vei afla daca si ce oportunitati exista pecare nu le exploatezi, apoi vei analiza strategii de atragere de fonduri si vei vedea care se potriveste organizatiei tale in functie de diagnoza facuta.

Dupa pranz, vei elabora principalele obiective si activitati ale planului in functie de strategia aleasa. La finalul cursului vei avea un audit al activitatii de atragere de fonduri, vei avea definita o strategie cu obiective si activitati SMART.

Dupa ce te intorci acasa si iti finalizezi planul ai acces la o sesiune de consultanta prin
email/telefon/skype cu feedback pentru planul final.

 

asociatia pentru relatii comunitareCursul se adreseaza fundraiserilor care au experimentat metode de atragere de fonduri si au inteles importanta planificarii realiste si monitorizarea rezultatelor pe parcursul anului.

Cursul are loc in data de 14 februarie, in Bucuresti. Numarul de locuri este limitat la 10 organizatii. Din partea unei organziatii pot participa doi reprezentanti. Cursul va avea un numar maxim de 16 participanti.

Taxa de participare este de 100 de lei si acopera pauzele de cafea, materialele de curs si sesiunea de consultanta finala.

Pe scurt:
Curs: Planificarea atragerii de fonduri
Data: 14 februarie (9.30 am – 17.30 pm)
Locatie: Bucuresti (Orlando nr.4, Bucuresti, zona Piata Victoriei – sediul RAF)
Trainer: Catalin Gheorghe, director comunicare, ARC
Taxa: 100 ron
Termen limita inscrieri: 8 februarie
Inscriere:http://arcromania.ro/content

Detalii suplimentare: roxana@arcromania.ro

Daca nu ai aflat inca despre celelalte cursuri planificate de ARC in acest an, intra aici: 

arcromania.ro/content/ro/programe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează