PitiClic sustine educatia si „adopta” satul Soldanu

0

PitiClic a raspuns cu entuziasm campaniei Adopta un sat, Infomedia Pro fiind prima companie care va sustine activitatile de educatie non-formala din mediul rural prin intermediul proiectului „Calatorie educativa in lumea satului”.

Compania Infomedia Pro a ales cu bucurie satul Soldanu din judetul Calarasi, dorind sa se implice direct in activitatile oferite copiilor beneficiari.

 

Anul acesta, echipa proiectului a organizat 2 activitati educative pentru copiii din satul Soldanu: Carnavalul “Magia educatiei prin joc” de 1 Iunie si o activitate de animatie socio-educativa in luna iulie – desfasurata chiar la scoala din sat. Pana la sfarsitul anului avem programate alte doua evenimente oferite copiilor din acest sat, activitati in care ni se vor alatura ca voluntari PitiClic si “parintii” sai, oamenii care ii dau viata din cadrul companiei Infomedia Pro.

Implicarea organizatiilor aduce cu sine un suport foarte important si face o diferenta pentru copii din satele in care vom organiza activitati, pentru ca li se ofera ocazia sa participe alaturi de noi la diverse activitati educative orientate catre dezvoltarea creativitatii, explorarea naturii si a satului romanesc.

Companiile isi dezvolta ramura de responsabilitate sociala printr-un frumos proiect educativ – ce le deschide o “poarta” catre lumea satului si aduce impreuna voluntari atat din mediul corporatist, cat si din mediul ong-ist.

Despre Infomedia Pro

Încă din anul 1997, Infomedia Pro dezvoltă software educaţional pentru preşcolari şi şcolari, software elaborat împreuna cu cadre didactice de specialitate şi având avizul Ministerului Educatiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Principalele game de produse software sunt seria PitiClic destinată preşcolarilor şi seria PitiClic Senior, destinată şcolarilor din clasele I-IV. Din dorinţa de a se adapta la schimbările tehnologice de pe piaţă, Infomedia Pro a dezvoltat şi aplicaţii mobile destinate celor mici.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.