Pitești, următoarea oprire pe traseul caravanei „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”

0

Antreprenorii din Pitești și localitățile învecinate sunt invitați să participe joi, 28 mai a.c., la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința, care se va desfășura începând cu ora 8:30 la Hotel Ramada, reprezintă o oportunitate de a întâlni, interacționa și dezbate subiecte de cea mai mare actualitate cu specialiști de renume din cele mai importante companii din țară.

pitesti

Formatul evenimentului – care include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întalniri private pentru consultanță personalizată gratuită în șase domenii diferite – oferă  participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii. Evenimentul se adresează reprezentanților IMM – antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/33. Tot aici, participanții se pot programa pentru una sau mai multe dintre cele șase sesiuni de întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri), BSA | The Software Alliance (gestionarea corectă a software-ului) și BCR Pensii (motivarea și retenția angajaților).

În plenul conferinței, subiectele care vor fi supuse dezbaterii pe parcursul celor două sesiuni, acoperă o plajă largă de preocupări cu care se confruntă antreprenorii: noile reglementări fiscale și legislative din 2015 (EY România), soluții pentru motivarea și retenția angajaților (BCR Pensii), asigurarea afacerii și managementul riscului (Allianz-Țiriac Asigurări), insolvența și asigurarea de credit comercial (Coface) și, nu în ultimul rând, psihologia vânzărilor pentru a genera schimbări în comportamentul consumatorului (EY România). Tehnologia, și modul în care aceasta influențează dezvoltarea companiilor în era hiperconectivității este tema centrală a sesiunii interactive de workshop, prezentarile abordând subiecte privind soluțiile fixe și mobile (Telekom Romania), aspecte legislative legate de utilizarea software-ului (BSA | The Software Alliance), soluțiile cloud (Risksoft, partener Microsoft România) și direct marketing (Kompass România). Ca în toate edițiile “IMM ReStart”, finanțarea afacerii și sursele de fonduri disponibile antreprenorilor este dezbătută și la Pitești, prin prezentarea susținută de reprezentanții REI Finance Advisors, pe tema fondurile europene disponibile și a formalităților de accesare.

 „Invităm antreprenorii din Pitești și zonele adiacente să participe la <<IMM ReStart>> pentru a afla informații de actualitate și interes care să îi ajute să își dezvolte afacerea, să beneficieze de oportunitățile existente și, nu în ultimul rând, să evite riscurile care le pot afecta activitatea. Avem, și de această dată, un program complex, amplu, realizat în colaborare cu reprezentanți de marcă din cele mai importante companii din țară, care vor susține prezentări și vor sta la <<masa discuțiilor>> cu participanții la eveniment, oferindu-le consultanță gratuită și sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro. 

Partenerii evenimentului de la Pitești sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Alpha Bank, BCR Pensii, Microsoft România, Risksoft, BSA | The Software Allianz-Țiriac Asigurări, Coface România, REI Finance Advisors, Kompass România (Parteneri).

Partenerii media care susțin IMM ReStart sunt Manager Express, Ziare.com, Argeș Express, Transilvania Business, Business24, Radio Argeș Express, Curierul Zilei, Amcor, Cariere, Calendar Evenimente, Agerpres, Evenimente Biz, AvocatNet.ro, Spațiul Construit, Jurnalul de Afaceri, Pitesteanul.ro.

Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Iași (9 iunie 2015), Targu Mureș (17 septembrie 2015), Galați (15 octombrie 2015) și Oradea (19 noiembrie 2015). Pentru mai multe informații despre agendă, vorbitori și inscrieri, vă rugăm să accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/33.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.