Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pitești: ADIENT, liderul global în producţia de scaune auto a organizat Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaților

0

ADIENT, liderul global în producţia de scaune auto, a organizat pe 18 iunie 2017, la Piteşti, Ziua Porţilor Deschise şi a invitat angajaţii, alături de copii lor, să descopere principalele atribute ce fac din fabrica din Piteşti un angajator de referinţă atât la nivel local, cât şi în cadrul Grupului. Peste 600 de angajaţi şi 800 de copii au trecut pragul fabricii, pe parcursul evenimentului.

Adient_Ziua portilor deschise2

Un parc de distracţii în miniatură a fost amenajat în incintă, iar cei mici au avut ocazia să pătrundă în spaţiul de lucru al părinţilor şi au facut cunoştinţă cu o meserie apreciată la nivel internaţional.

„În Piteşti avem, la ora actuală, 1.850 de angajaţi şi în curând vom atinge pragul de 2.000. Am organizat acest eveniment pentru a răsplăti efortul pe care colegii noştri îl depun zi de zi, atunci când confecţionează tapiţerii de cea mai înaltă calitate, ce ajung în toate colţurile Europei. Dar, totodată, ne dorim să îi familiarizăm pe copii cu activitatea noastră, pe care sperăm să o îndrăgească şi să o îmbrăţişeze la momentul potrivit. ADIENT Trim Piteşti este, în regiune, mai mult decât o companie – este o şcoală, un loc în care formăm tinere generaţii, un mediu în care dezvoltăm competenţe noi şi formăm o echipă solidă“ a spus Costin Trîmbiţaşu, Directorul fabricii ADIENT Trim din Piteşti, cea mai mare unitate de profil, din Uniunea Europeană.

Cu o producţie ce echipează peste 1.000.000 de maşini în fiecare an, ADIENT Trim Piteşti se remarcă prin dotările de ultimă generaţie, dar mai ales prin înalta calificare a echipei ce activează aici: „E o performanţă ce nu poate fi atinsă decât atunci când oamenii devin un tot unitar, în care fiecare îşi cunoaşte foarte bine misiunea. Ne-am propus să creăm aici condiţii de lucru peste medie, atât pentru cei cu o bogată experienţă în domeniu, cât şi pentru proaspeţii absolvenţi care vor să înveţe o meserie şi să îşi construiască o carieră. Obiectivul nostru este satisfacţia clienţilor, iar asta este imposibilă în lipsa unei echipe mulţumite şi dedicate“ a completat Amalia Săceleanu, Director de Calitate ADIENT Trim Piteşti.

Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent 1850 de angajaţi şi se află în plin proces de recrutare a 200 de tapițeri, ca urmare a planului de extindere a capacității de producție.

Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5500 de angajaţi și deţine 8 unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre Adient:

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – iar munca noastră se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

 Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca o corporație independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.” Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global.

Președintele și CEO-ul companiei este R. Bruce McDonald. Acesta a declarat, în ziua în care a fost fondată Adient: “Misiunea noastră este să fim furnizorul de scaune auto, de talie mondială, a cărui poziție de lider de piață se datorează costurilor, calității, execuției și satisfacției oferite clienților. Ne vom dezvolta abilitățile pentru a determina creșterea industriei, atât în segmentul auto, cât și dicolo de aceasta.”

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creșterea investițiilor în produse și tehnologii inovatoare, aliniate cu tendințele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune ușoare care ocupă puțin spațiu, precum și personalizarea produselor și a capabilităților oferite de o mașină. Adient are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.