Piste de biciclete in Braila

1

Vesti bune pentru amatorii de biciclete din Braila! Primăria Brăila va amenaja piste pentru biciclete pe principalele străzi din municipiu. Valoarea proiectului este de 3 milioane de lei, potrivit administratie.ro.

Conform proiectului, pista pleacă de la şoseaua de centură, continuă pe str. Grigore Alexandrescu până în Parcul Monument, iar din Parcul Monument până la Stadionul Municipal, după care va ieşi pe şoseaua Buzăului.

Proiectul are o valoare trei milioane de lei, iar fondurile vor fi asigurate 25% de la nivel local, iar 75% de la nivel guvernamental.

AGERPRES

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.