Piramidele de la Râmnicu Vâlcea :)

0

Nu rade căci titlul nostru de articol ar putea sa fie noul brand turistic al oraşului Râmnicu Vâlcea! :).
În cazul în care nu ştiai – la Râmnicu Vâlcea există chiar în zona centrală a oraşului (în zona cartierului Goranu) piramide de 80 de metri înălţime pe care natura le creează de mii de ani pe malul pârâului Stăncioiului.

„Piramidele de pământ” din Râmnicu Vâlcea vor fi promovate prin Centrul de Informare Turistică

„Piramidele de pământ” din zona cartierului Goranu vor fi unul dintre obiectivele mediatizate prin Centrul de Informare Turistică din Râmnicu Vâlcea, au declarat autorităţile oraşului.

„Avem o rezervaţie geologică chiar aici în municipiu. Alţii îşi promovează vulcanii noroioşi, anumite chei montane, nouă natura ne-a oferit un spectacol carstic la aproximativ patru kilometri de centrul oraşului. Mai mult, este un fenomen unic, care din păcate nu este cunoscut nici măcar la nivel regional. Centrul de Informare Turistică va identifica tot ce este un bun pentru a face marketing. Cine nu şi-ar dori să vadă de aproape aceste piramide de 80 de metri înălţime pe care natura le creează de mii de ani pe malul pârâului Stăncioiului în Râmnicu Vâlcea?”

Sursa: AGERPRES
via administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează