Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PINGUINII MELOMANI pornesc într-o aventură inedită la Edenland Park

0

„Pinguinii melomani” pornesc într-o aventură inedită! Simpaticii pinguini de la Teatrul Ion Creangă poposesc sâmbătă, 29 aprilie, ora 13.00 la Edenland Park, pentru un spectacol educativ și interactiv, dedicat micuților aventurieri curajoși cu vârsta peste 3 ani.

Parc Edenland

Doi pinguini deosebiți, cu dorințe, talente ascunse și multă imaginație, Pingunel (Anca Zamfirescu) și Pingunica (Alexandrina Halic) iubesc muzica. Aflați mereu în căutare de noi prieteni pinguini, care să schieze și să patineze, cei doi trec prin tot soiul de încurcături hazlii, visând la ziua în care vor ajunge la Polul Sud. Dar, cu un prieten special alături – Melo – și cu ajutorul cunoștințelor lor muzicale, cei doi reușesc să găsească drumul spre cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

Spectacolul durează 30 de minute și are loc pe scena în aer liber din incinta Edenland Park (Str. Cantonului Nr. 12 Balotești, Ilfov), aflat la aproximativ 20 de minute distanță de București. Accesul la spectacol este gratuit.

Pinguinii melomani | Un spectacol de Anca Zamfirescu şi Alexandrina Halic | Scenografia: Anca Pâslaru | Mișcarea scenică: Păstorel Ionescu | Muzica: Sorin Tudor | Consultant psiholog: Carmen Anghelescu | Cu: Alexandrina Halic și Anca Zamfirescu | Spectacol recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Mai multe informații despre spectacolul „Pinguinii melomani” sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Detalii despre acces și programul tuturor activităților disponibile din Parc poate fi consultat pe www.edenland.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.