Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Picanterii de Bucureṣti, târg la bulivar, ȋntre 23 ṣi 25 martie. Intrarea la târgul de altădată este liberă!

0

Pentru madamele Micului Paris. Picanterii de Bucureṣti, târg la bulivar, ȋntre 23 ṣi 25 martie

Între 23 şi 25 martie 2012, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu – Bd. I.C. Brătianu, nr.2, staţia de metrou Universitate), pentru toţi pasionaţii de artă interbelică şi nu numai, se deschide târgul Picanterii de Bucureşti. (www.picanteriidebucuresti.wordpress.com)

Picanterii de Bucureşti se doreşte a fi un loc care să reînvie atmosfera Capitalei interbelice. Spaţiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar şi expoziţii de fotografie, pictură, design şi decoraţiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris şi locuitorii săi.

Demoazele la ateliere

De la palat nu vor lipsi atelierele de creaţie artistică, unde bucureştenii dichisiţi vor putea realiza pălării de epocă, podoabe, portrete, tablouri sau desene de epocă.

Pentru pasionaṭii de pictură ṣi colaje, centrul de creativitate Creative Arts va deschide atelierul de cărṭi poṣtale interbelice, unde timp de trei zile, ȋntre 23 ṣi 25 martie, orele 13:00 -15:00, se pot crea asemenea ilustraṭii.

Bunul gust care definea moda anilor `30 – `40 se va regasi ȋn accesorii pe care demoazelele din Micul Paris le pot crea singure la atelierele de cercei Charleston, voalete ṣi toci, care vor avea loc sâmbătă ṣi duminică, după orele unṣpe trecute fix.

Duduiṭele care vor să se comporte ȋn soṭietate precum domniṭele pot ȋnvăṭa câteva dintre bunele maniere ȋn cadrul unui atelier susṭinut de maestra Incubator107, Ṣtefana Mireṭ.

Amatorii de fandoseli vor avea parte timp de trei zile de şansonete, dansuri şi multe alte surprize.

Picanterii de Bucureṣti cuprinde ṣi un spectacol de jonglerie oferit de TricTruc107 si Incubator107, sâmbătă 24 martie, de la ora 17:00.

Printre picanteriile de care vor avea parte duduile ṣi domnii lor se numără ṣi lecṭiile de tango autentic care vor fi predate, ȋn cadrul evenimentului de către profesorii de la Fabrica de Tango. Dintre aceṣti maeṣtrii ȋn ale tangoului nu va lipsi un dansator autentic, Flaco Dany din Buenos Aires, faimos în lumea întreagă pentru stilul unic și experiența de peste 60 de ani de dans, în peste 30 de țări. Lecṭiile de tango argentinian vor fi predate ȋn cadrul târgului, sâmbătă, 24 martie, cu ȋncepere de la ora 18:00, ȋn grădina Muzeului Municipiului Bucureṣti.

Din ambient nu vor lipsi vechiculele de epocă, adicătelea maṣini ṣi biṭiclete care vor putea fi admirate ṣi fotografiate de toate cucoanele ṣi conaṣii.

(Bucurestii interbelici www.youtube.com)

Si dacă-i dans, jazz – dance să fie…

Atelier Pas Boutique va preda duminică, 25 martie, de la ora 18:00, la Picanterii de Bucureṣti lecṭii de jazz – dance, un stil care a luat naṣtere la ȋnceputul secolului XX ȋn Statele Unite, având la bază charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit împrumutând elemente din majoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangenṭă, astăzi devenind cea mai populară formă de expresie prin miṣcare.

(Jazz Dance cu Pas Boutique )

Picanterii de Bucureşti se va desfăşura  între orele 10:00 şi 20:00, la bulivar, în grădina Palatului Şutu.

Intrarea la târgul de altădată este liberă.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe

www.picanteriidebucresti.wordpress.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.