Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! revine weekendul acesta la Muzeul Ţăranului Român

0

De vineri, 31 august, până duminică, 2 septembrie, la trecerea din luna lui gustar in luna lui rapciune, de dimineaţa pană după-amiaza tarziu, vă aşteptăm laTârgul de produse naturale tradiționale si articole mestesugaresti, de la Muzeul Taranului Roman.

Va intampina mesteri populari si producatori traditionali dar si tineri artizani Hand Made si anticari cu mobilier si alte obiecte de pret si traditieVeti regasi traditiile mestesugaresti si mai ales oameni: tesatoare, fierari, olari , cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, blanari, gospodine si gospodari cu diverse bunatati:dulceturi, siropuri si cofeturi, miere si produse apicole, cozonaci si placinte, ierburi aromatice, branzeturi si produse din carne pregatite dupa retete cu traditie, palinci si vinuri, must proaspat,  turta dulce, covrigi si alte dulcegarii.

Tinerii artisti vor fi prezenti cu diverse articole vintage si Hand Made: bijuterii, decoratiuni ingenioase din materiale ecologice, obiecte din piele si os, tablouri din flori presate, brose colorate, sticla pictata si mii de obiecte realizate manual.

Va asteptam deci, de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman sa deschidem din nou sezonul targurilor de toamna.

Intrarea este libera!

Sursa aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.