Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piaţa Ţărănească Meşter(Eşti)! şi târg de antichităţi la Muzeul Ţăranului Român / 28 – 30 septembrie 2012

0

Va asteptam cu mic cu mare la targ de toamna in locatie cu dichis, in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman!

 

De vineri pana duminica, de dimineta pana seara tarziu, gasiti de toate si pentru toate gusturile: mustarie si gratare, bunataturi la ceaun, branzeturi si delicatese din carne din Bucovina, Galati, Arges si Ormenis, jud Brasov, cozonaci si placinte din, dulceturi si zacusti, miere, ceaiuri si plante aromate de gradina, ca la o „piata taraneasca” autentica.

Pentru cunoscatori si colectionari sunt antichitati taranesti si mobilier in curtea interioara iar pe aleea Samurcas, din parcul Kiseleff din nou negustori si anticari.

Mester (Esc)! pentru domniile voastre tineri artisti Hand Made cu demonstratii la fata locului si mesteri populari: bijuterii, lemn, icoane, impletituri, ii, ceramica, vestimentatie, casete pictate si decoratiuni interioare, ceramica si sticlariesi multe altele.

Va asteptam cu mult drag, din 28 pana in 30 septembrie, la MTR!

Intrarea este libera!

—-

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.