Petrom ajută autoritățile cu 30 de tone de carburant pentru operațiunile de deszăpezire

0

Petrom sprijină Compania națională de autostrăzi şi drumuri naționale din România (CNADNR) cu 30 de tone de motorină pentru utilajele care desfăşoară operaţiuni de deszăpezire în județele grav afectate de căderile masive de zăpadă.

logo petrom 2014Contribuţia companiei susţine eforturile comandamentului de iarnă în contextul condițiilor meteorologice deosebit de dificile. Utilajele de deszăpezire ale CNADNR se vor putea aproviziona direct din stațiile Petrom din județele afectate, scurtând, astfel, timpul de intervenție şi diminuând semnificativ problemele logistice de aprovizionare cu carburant. Utilaje ale Petrom ajută alături de autorităţile locale la operațiunile de deszăpezire în comunitățile din ţară unde compania are activităţi.

În perioada 2007 – 2012, Petrom a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru a susţine autoritățile si populația in situații de urgenta.

În 2012, Petrom a dotat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) cu echipamente specifice de intervenție în valoare de 1,2 milioane de Euro: 5 autospeciale tip şenilă cu punct de prim ajutor, echipamente pentru descarcerare în caz de cutremur, echipamente pentru pompieri şi facilități specifice pentru sinistrați. De asemenea, Petrom a dotat CFR cu un echipament de deszăpezire de tip freză pentru drezină care acționează în prezent pentru deblocarea căilor ferate afectate de căderile de zăpadă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează