Petrecerea de pietoni, pe ritmurile Barbarossa Samba Group

0

Miercuri, 22 mai, de la ora 18:30, Petrecerea de Pietoni se traieste in doua orase simultan: in CONSTANTA (prietenii nostri de acolo) si in BUCURESTI (prin DeliveringLife). Vom traversa, pentru prima oara, simultan, in pasi de dans pe trecerea de pietoni.

Pe bucuresteni ii asteptam in intersectia dintre Bd. Regina Elisabeta si Str. Academiei, unde vom dansa pe ritmurile de samba ale invitatilor nostri speciali, percutionistii de la Barbarossa Samba Group. Trupa este cunsocuta pentru energia pe care o degaja prin sunetele puternice de toba, asa ca miercuri seara vom vibra in mijlocul orasului la sigura petrecere de pietoni.

Pornim cu o pereche zdravana de picioare care sa se tina tare in propriul ritm de dans, dam distractia la maxim cand semaforul ne da verde si le dam posibilitatea oamenilor sa intre in jocul nostru pe muzica, pe trecerea de pietoni. Venim incarcati cu voie buna, asa ca ne vom elibera de energie, fix in centrul orasului, ca niste pietoni adevarati: cand semnaforul ne permite.

Daca vrei sa te distrezi si tu doar asa pentru ca existi, hai cu noi sa fii un pieton care trece regulamentar… in pasi de dans.

Te asteptam sa dai “JOIN” pe pagina evenimentului www.facebook.com si sa afli mai multe despre noi de pe site-ul nostru, deliveringlife.com/2013/05/petrecerea-de-pietoni-in-brasov-constanta-si-bucuresti/.

Petrecerea de Pietoni

Noi, de la Delivering Life,…

Noi, de la Delivering Life, suntem aici ca să te întrerupem din rutină, să te inspirăm cu entuziasm, să te facem să te simţi bine. Aşa, fără motiv. Te surprindem cu evenimente în locuri prin care treci şi tu poate chiar zilnic. Pentru că vrem doar să-ţi livrăm energie.

Află ce livrăm şi online pe www.deliveringlife.com şi www.facebook.com/deliveringlife .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.