Petrecerea de pietoni, pe ritmurile Barbarossa Samba Group

0

Miercuri, 22 mai, de la ora 18:30, Petrecerea de Pietoni se traieste in doua orase simultan: in CONSTANTA (prietenii nostri de acolo) si in BUCURESTI (prin DeliveringLife). Vom traversa, pentru prima oara, simultan, in pasi de dans pe trecerea de pietoni.

Pe bucuresteni ii asteptam in intersectia dintre Bd. Regina Elisabeta si Str. Academiei, unde vom dansa pe ritmurile de samba ale invitatilor nostri speciali, percutionistii de la Barbarossa Samba Group. Trupa este cunsocuta pentru energia pe care o degaja prin sunetele puternice de toba, asa ca miercuri seara vom vibra in mijlocul orasului la sigura petrecere de pietoni.

Pornim cu o pereche zdravana de picioare care sa se tina tare in propriul ritm de dans, dam distractia la maxim cand semaforul ne da verde si le dam posibilitatea oamenilor sa intre in jocul nostru pe muzica, pe trecerea de pietoni. Venim incarcati cu voie buna, asa ca ne vom elibera de energie, fix in centrul orasului, ca niste pietoni adevarati: cand semnaforul ne permite.

Daca vrei sa te distrezi si tu doar asa pentru ca existi, hai cu noi sa fii un pieton care trece regulamentar… in pasi de dans.

Te asteptam sa dai “JOIN” pe pagina evenimentului www.facebook.com si sa afli mai multe despre noi de pe site-ul nostru, deliveringlife.com/2013/05/petrecerea-de-pietoni-in-brasov-constanta-si-bucuresti/.

Petrecerea de Pietoni

Noi, de la Delivering Life,…

Noi, de la Delivering Life, suntem aici ca să te întrerupem din rutină, să te inspirăm cu entuziasm, să te facem să te simţi bine. Aşa, fără motiv. Te surprindem cu evenimente în locuri prin care treci şi tu poate chiar zilnic. Pentru că vrem doar să-ţi livrăm energie.

Află ce livrăm şi online pe www.deliveringlife.com şi www.facebook.com/deliveringlife .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează