Petrecere de Halloween la 4000 metri!

0

Skydiver costume TNT Brothers

Se apropie sfârșitul sezonului de parașutism, dar în weekendul acesta vremea e perfectă de zbor! Echipa TNT Brothers te așteaptă pentru o experiență de neuitat: un salt cu parașuta, în tandem, de la 4000 metri altitudine.

Saltul cu parașuta, realizat în tandem cu un instructor profesionist, îți permite să te bucuri de o senzație unică: căderea liberă, cu o viteză de peste 200 km/h! Îți poți depăși astfel nu doar frica de zbor, ci și limitele!

Iar dacă vii în costumul tău de Halloween, ai șansa de a câștiga premiul weekend-ului: un salt cu parașuta în tandem, pentru tine sau cineva drag! Indiferent dacă îți dorești să fii Superman, Batman, o vrăjitoare sau o stafie, vino la petrecerea din aer! În fiecare zi fotografiile celor mai bune costume vor fi încărcate pe pagina de facebook TNT Brothers, iar fotografia cu cele mai multe voturi va câștiga premiul cel mare.

Mai multe informatii pe  www.tnt-brothers.ro

Facebook: TNT Brothers

Localizare. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.

Preturi. Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.

Cine poate sari cu parasuta? Oricine isi depaseste limitele si isi doreste sa se bucure de fiecare clipa la intensitate maxima! Varsta minima pentru un salt in tandem cu parasuta este 18 ani. Daca ai intre 16-18 ani si iti doresti sa incerci senzatia unui salt, ai nevoie de acord din partea parintilor, legalizat de catre notar.

Halloween TNT Brothers

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează