Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 90 de angajatori la targul de cariera Angajatori de Top 8-9 aprilie 2011! Economia isi revine!

0

In aceasta primavara cel mai mare targ de cariera la nivel national va avea loc in perioada 8-9 aprilie, la Sala Palatului. La editia cu numarul 10 Angajatori de TOP vor participa peste 90 de companii reprezentative pentru industriile: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media. Companiile participante au peste 2 250 de pozitii adresate profesionistilor cu experienta, proaspat absolventilor, studentilor si masteranzilor.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar inginerie si media sunt cele mai bine reprezentate industrii. Printre companiile care au confirmat prezenta in cadrul evenimentului putem mentiona: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, TeamNet Collaborate, HP, Microchip, Freescale, Ericsson, Genpact KPMG, Accenture, Bearing Point, Google, Microsoft, IBM Romania, Oracle, Intel, Infineon, Route 66, Incrys, WNS Romania, Wipro, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, Ernst&Young, Deloitte, Pricewater­houseCoopers, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever, Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, Michelin Romania, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol, Tenaris, Adevarul Holding, Intact Media Group.

Cele peste 2 250 de oportunitati de cariera sunt adresate tinerilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor. Cunoasterea unei limbi straine creste sansele unui candidat avand in vedere ca o parte dintre angajatorii prezenti in cadrul evenimentului recruteaza candidati care cunosc urmatoarele limbi straine: germana, franceza, italiana, spaniola, olandeza, ceha, slovaca, portugheza, rusa, suedeza. La fel de importante sunt si pasiunea si dorinta de a lucra intr-unul dintre domeniile: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media.

“In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, companiile participante doresc sa intalneasca persoane care se remarca prin rezultate academice sau prin activitati extracurriculare si care au demonstrat o motivatie puternica pentru dezvoltarea lor profesionala” a declarat Larisa Serban, Project Manager, Angajatori de TOP.

Targul de cariera Angajatori de TOP este un eveniment ce pune accent pe calitatea companiilor participante si totodata, a joburilor oferite de acestea. Organizatiile sunt lideri de piata in domeniul lor de activitate, au o strategie clara de bussiness, programe de pregatire pentru tinerii profesionisti, dar si pentru angajati. O parte dintre companiile participante sunt prezente in exclusivitate la targul de cariere Angajatori de TOP.

“Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP este una speciala pentru noi, este o editie aniversara. Ca de fiecare data, si in acest an, ne bucuram ca putem sa fim alaturi de tinerii profesionisti cu dorinta si potential de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top” a declarat Dragos Gheban, Business Development Manager, Catalyst Solutions.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment  sunt disponibile pe www.hipo.ro, portalul evenimentului de cariera Angajatori de TOP.

Despre Catalyst Solutions SRL

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul „Top Talents Romania”, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor”, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul „Cei mai doriti angajatori”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.