Peste 90 de angajatori la targul de cariera Angajatori de Top 8-9 aprilie 2011! Economia isi revine!

0

In aceasta primavara cel mai mare targ de cariera la nivel national va avea loc in perioada 8-9 aprilie, la Sala Palatului. La editia cu numarul 10 Angajatori de TOP vor participa peste 90 de companii reprezentative pentru industriile: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media. Companiile participante au peste 2 250 de pozitii adresate profesionistilor cu experienta, proaspat absolventilor, studentilor si masteranzilor.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar inginerie si media sunt cele mai bine reprezentate industrii. Printre companiile care au confirmat prezenta in cadrul evenimentului putem mentiona: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank, TeamNet Collaborate, HP, Microchip, Freescale, Ericsson, Genpact KPMG, Accenture, Bearing Point, Google, Microsoft, IBM Romania, Oracle, Intel, Infineon, Route 66, Incrys, WNS Romania, Wipro, Kraft Foods Romania, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, Ernst&Young, Deloitte, Pricewater­houseCoopers, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever, Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, Michelin Romania, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol, Tenaris, Adevarul Holding, Intact Media Group.

Cele peste 2 250 de oportunitati de cariera sunt adresate tinerilor cu experienta, studentilor, proaspat absolventilor si masteranzilor. Cunoasterea unei limbi straine creste sansele unui candidat avand in vedere ca o parte dintre angajatorii prezenti in cadrul evenimentului recruteaza candidati care cunosc urmatoarele limbi straine: germana, franceza, italiana, spaniola, olandeza, ceha, slovaca, portugheza, rusa, suedeza. La fel de importante sunt si pasiunea si dorinta de a lucra intr-unul dintre domeniile: consultanta, audit, IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie si media.

“In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, companiile participante doresc sa intalneasca persoane care se remarca prin rezultate academice sau prin activitati extracurriculare si care au demonstrat o motivatie puternica pentru dezvoltarea lor profesionala” a declarat Larisa Serban, Project Manager, Angajatori de TOP.

Targul de cariera Angajatori de TOP este un eveniment ce pune accent pe calitatea companiilor participante si totodata, a joburilor oferite de acestea. Organizatiile sunt lideri de piata in domeniul lor de activitate, au o strategie clara de bussiness, programe de pregatire pentru tinerii profesionisti, dar si pentru angajati. O parte dintre companiile participante sunt prezente in exclusivitate la targul de cariere Angajatori de TOP.

“Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP este una speciala pentru noi, este o editie aniversara. Ca de fiecare data, si in acest an, ne bucuram ca putem sa fim alaturi de tinerii profesionisti cu dorinta si potential de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top” a declarat Dragos Gheban, Business Development Manager, Catalyst Solutions.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment  sunt disponibile pe www.hipo.ro, portalul evenimentului de cariera Angajatori de TOP.

Despre Catalyst Solutions SRL

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul „Top Talents Romania”, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor”, portalul de cariera www.hipo.ro, precum si studiul „Cei mai doriti angajatori”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează