Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 500 de cicliști au avut parte de experiențe frumoase la Maratonul Dunării

0

La ultima competiție Riders Club din acest an, participanții s-au bucurat de soare, trasee antrenante și o atmosferă grozavă

Duminică, 30 octombrie, soarele le-a zâmbit larg tuturor cicliștilor prezenți la startul competiției Maratonul Dunării, din calendarul Riders Club, care a avut loc în sudul județului Giurgiu. Peste 500 de rideri au avut ocazia să se bucure de traseele interesante de concurs, care i-au încântat nu numai cu priveliști frumoase, unele încă de un verde viu, altele pictate în culorile toamnei, dar și cu multe urcări și coborâri pe dealurile și podgoriile din regiune.

riders-club_maratonul-dunarii-5

Încă de la prima oră atmosfera a fost una deosebită în localitatea Prundu, unde a fost amenajată zona de Start/Finish a celei de a treia ediții a concursului. Sutele de rideri, însoțiți de prieteni, familii, copii și colegi, au umplut zona și corturile nerăbdători să se bucure de ultima cursă din calendarul 2016 a sistemului de ciclism Riders Club.

 

După cursele frumoase, cu lungimi de 16 km si 45 km, toată lumea s-a bucurat la final de festivitatea de premiere, în care cei mai rapizi rideri au urcat pe podium și s-au bucurat de apluze și de premii atractive oferite de sponsori. Printre câștigătorii competiției Maratonul Dunării îi menționăm pe cei care au ocupat podiumul la traseul Standard – 45 km, nivel competitiv Masculim, 19+ ani, Elite, Attila Madaras – locul I, Alexandru Stancu, locul al II-lea și Marius Petrache, locul al III-lea. La Feminin, 19 + ani, în clasamentul competitiv de la traseul Standard, au urcat pe podium: Karina Bonta – locul I, Anelyia Karagyozyan, locul al II-lea, și Noemi Lupuj, locul al III-lea.

Participanții au avut ocazia să se relaxeze la o petrecere câmpenească cu frigărui proaspete din carne de porc și vin fiert, din producția locală, și să aibă parte de multă veselie. A fost un eveniment deosebit care a punctat finalul unui sezon Riders Club plin de aventuri antrenante pe două roți pe trasee variate și în diferite regiuni ale țării.

Rezultatele concursului Maratonul Dunării se regăsesc online în pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro sau le puteți accesa direct prin click aici. Toate amintirile de șa eveniment imortalizate de fotografii prezenți la concurs vor putea fi găsite în albumele foto ce vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club.

 

Ediția a 3-a a evenimentului Maratonul Dunării, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism,  alături de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club București, Drag Bike, Gustare Nevinovată, Luca Way, DIABLOS COMPUTER și MTB Academy. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primăria localității Prundu, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism și partenerul de recrutare eJobs, alături de TVR 1, în calitate de partener media al concursului Maratonul Dunării. Riders Club beneficiază de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea și al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.