Peste 250 de elevi şi profesori la Shakespeare School în săptămâna Şcoala Altfel

0

 Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a oferit ateliere de limba engleză gratuite în cadrul proiectului Şcoala Altfel ce s-a desfăşurat în săptămâna 2 şi 6 aprilie.

Elevii şi profesorii care au luat parte la aceste activităţi, au primit certificate de participare, dar şi cărti în limba engleză oferite  în cadrul unei tombole organizate la finalul atelierelor.

Toate activităţile din cadrul programelor propuse s-au desfăşurat în limba engleză şi au fost organizate conform nivelului de cunoaştere a limbii engleze şi in funcţie de vârsta elevilor (7-18 ani).

„Shakespeare School a ales să joace un rol activ în experienţa extracurriculară a elevilor bucureşteni. Iniţiativa acestui proiect a fost primită cu entuziasm de elevii şi profesorii din Bucureşti, iar în săptămâna 2-6 aprilie, am fost gazdele unor grupuri de elevi de la Şcolile numarul 1, 11, 195, Colegiul National Mihai Viteazul, Gheorghe Sincai, Matei Basarab, etc.” declară directorul Adriana Alionte.

Activităţile propuse de Shakespeare School:

-Club de conversaţie cu profesor nativ „English over a cup of tea” (11-18 ani) – activităţi de conversaţie pe teme legate de cultura şi civilizaţie britanică

– Ateliere despre examenele internaţionale de limba engleză:

„Succes with IELTS and Cambridge exams!” – familiarizarea cu formatul examenelor internaţionale Cambridge şi IELTS.

„Excel in English Speaking” – strategii şi tehnici necesare pregătirii probei de Speaking din cadrul examenelor Cambridge

Mai multe informaţii despre evenimentele gratuite pe care le va organiza  Shakespeare School în următoarea perioadă vor fi publicate pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează