Peste 200 de biciclisti la miscarea din 22 octombrie

0

Peste 200 de biciclisti s-au inscris deja la penthatlonul I`Velo Bike Day, anunta green-report.ro

Tu te-ai inscris la Pentathlonul I`Velo Bike Day? Cand? Unde? Sambata, 22 octombrie, in Parcul Herastrau si in Parcul Izvor.

I`Velo Bike Day este primul pentathlon din Romania dedicat exclusiv biciclistilor. In acelasi timp, evenimentul reprezinta si o promovare a bicicletei ca mijloc alternativ de transport, unul verde, curat si eficient, atat pentru orase, cat si pentru sanatatea romanilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează