Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1500 de locuitori din Ialomiţa susţinuţi de COSMOTE România şi Romtelecom

0

COSMOTE România şi Romtelecom au venit în ajutorul comunităţilor din zonele afectate de căderile abundente de zăpadă şi de condiţiile meteorologice severe, oferind ajutoare constând în conserve, pâine, dulciuri, lapte praf pentru sugari, dar şi lanterne, baterii şi medicamente antigripale în valoare de 12.000 euro locuitorilor din trei sate ialomiţene (Sat Grindaşi – Comuna Valea Măcrişului, Sat Livedea – Comuna Sineşti, Sat Marsilieni – Comuna Albeşti).

 

Ajutoarele au fost transportate cu opt maşini de teren de către angajaţi din partea celor două companii, care s-au împărţit în trei convoaie. Un singur convoi a avut câteva probleme, blocându-se pe traseu de câteva ori, dar ajungând în final la destinaţie. Echipele COSMOTE România şi Romtelecom au colaborat foarte bine cu autorităţile locale, cu care au ţinut permanent legătura şi care i-au sprijinit la distribuirea ajutoarelor. Distribuţia va continua pe parcursul următoarelor zile, fiind supervizată de către reprezentanţii celor două companii.

Acţiunea din Ialomiţa este parte dintr-o serie mai mare de eforturi realizate de cele două companii pentru a sprijini populaţia afectată de căderile masive de zăpadă. Săptămâna trecută, Romtelecom şi COSMOTE România s-au implicat în campania „România are nevoie de tine”, oferind sprijin financiar în valoare de 20.000 euro acestei cauze. Mii de persoane din judeţele Buzău, Vrancea şi Galaţi au beneficiat de ajutoare prin campania sprijinită de cele două companii, care constau în alimente şi alte bunuri care au fost livrate chiar şi cu elicoptere în zonele cele mai izolate.

 

De asemenea, angajaţii COSMOTE România au donat haine, încălţăminte şi alimente pentru adăposturile cu oameni ai străzii. Romtelecom a mai donat 5.000 euro către Crucea Roşie pentru a sprijini acţiunile de ajutorare a celor afectaţi de condiţiile meteo extreme.

Ambele companii au luat măsuri pentru a-şi ajuta clienţii să beneficieze de servicii chiar dacă au avut greutăţi cu plata serviciilor.

 

——————-

Romtelecom avea, la 30 septembrie 2011, aproximativ 4,9 milioane de abonaţi în portofoliu pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi telefonie fixă precum şi soluiţii complexe de business ICT. Compania a parcurs o perioada de transformare în ultimii ani, de la un furnizor de reţea fixă de telefonie la un furnizor competitiv pe piaţa de telecomunicaţii, oferind o gamă largă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unui cămin. Mai multe detalii despre companie la www.romtelecom.ro

 

COSMOTE România avea 6,5 milioane de clienţi la 30 septembrie 2011. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.