Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.500 de oameni s-au bucurat de aventura verde La Broaște

0

Riders Club a organizat duminică 37 de curse de ciclism dedicate amatorilor în pădurea Căldărușani

Natură colorată în nuanțe vii de verde, faună bogată, poteci răcoroase croite prin pădure, pe lângă lac și peste pâraie, soare strălucitor pe cer, voie bună și poftă mare de a pedala liberi într-o competiție mult așteptată! Este rezumatul evenimentului La Broaște, organizat de Riders Club și susținut de BOSCH, care a adunat duminică, 27 iunie, peste 1.500 de participanți, concurenți și susținători.

La Broaste 2016_start_foto Cristian Paunica

Câmpul de lângă satul Sitaru s-a umplut de voci vesele de la prima oră, când sute de rideri mari și mici au început să sosească în zona de Strat/Finish a competiției, nerăbdători să pornească în aventura MTB la cea de a 4-a ediție a competiției La Broaște. Startul l-au luat primii cei mici, însoțiți de părinți, dar și riderii înscriși la traseul Scurt, de 17 kilometri. În timp ce spațiile dedicate relaxării se umpleau și tot mai mulți rideri vizitau corturile AmBike și Ghost pentru ultimele reglaje la biciclete, primii concurenți începeau să sosească la Finish. Cei mai rapizi participanți la traseul Scurt au fost Alin Toader, la nivel 4 Masculin, categoria 9-12 ani, cu o durată a cursei de 49,31 minute, și Daria Ioana Duca, la nivel 4 Feminin, categoria 9-12 ani, cu 1 h și 7 secunde.

Culoarul de start s-a aglomerat apoi rapid fiind ocupat de riderii care au optat pentru celelalte trasee, respectiv Standard 23 km și Epic 46 km și 69 km, reprezentând de altfel majoritatea concurenților din totalul celor înscriși în competiția La Broaște. Startul s-a dat în valuri, oferind timp participanților să gonească lejer pe cărările pădurii și pe traseele desenate de echipa MPG împreună cu Răzvan Jugănaru, multiplu campion național la MTB. Cicliștii de nivel 1 Adrian Nițu și Bogdan Cecăreanu au cucerit podiumul la cursa lungă de 69 kilometri, care le-a testat din plin rezistența.

Rezultatele celor 37 de curse desfășurate la competiția La Broaște, dar și alte informații, se regăsesc pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Mii de poze ce ilustrează momentele frumoase petrecute de cicliști vor fi publicate în mai multe albume foto pe Facebook Riders Club.

Evenimentul La Broaște a fost susținut de sponsorul oficial BOSCH și de partener oficial al sistemului Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerul media oficial Kiss FM, radioul nr. 1 din țară, și partenerul de recrutare eJobs, campion în recrutarea online din România. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Ghost, Barilla, Wim Bosman și BCR, sponsor oficial al curselor Family, și de partenerii tehnici Ambulanța de Biciclete și Ghost. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, PureShapes, Gustare Nevinovată, Luca Way și Max Relax. La Broaște s-a bucurat de suportul partenerului medical Scorseze Ambulanță și al partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Registrul de Biciclete și Romsilva.
Susțin competițiile de ciclism și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Totodată, pe 29 iunie va avea loc prima extragere a Tombolei cu premii oferite de BOSCH, destinată doar participanților care au luat parte la cel puțin două dintre cele patru evenimente organizate, de la începutului anului, de Riders Club: Urban Trail XCC, ZIUA B, Topoloveni Summer Tour și La Broaște.

Vă mulțumim tuturor pentru că ați fost alături de noi și am contribuit împreună la realizarea unui eveniment de succes! Aventura Riders Club 2016 continuă cu alte experiențe frumoase în natură!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.