Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.300 de rideri mari și mici se pregătesc de aventura La Broaște

0

Miercuri este ultima zi de înscriere în concursul de ciclism de la Căldărușani

Peste 1.300 de rideri s-au înscris și se pregătesc să ia startul în competiția La Broaște, susținută de BOSCH, în calitate de partener oficial, fiind una dintre cele mai așteptate din calendarul de ciclism Riders Club. Evenimentul a fost reprogramat pentru 26 iunie 2016, din cauza ploilor și a vremii instabile din luna mai.

La Broaste_panorama start

Concursul va oferi aventuri pe două roți în mijlocul naturii pentru toate vârstele, cu ture pe trasee atractive desfășurate într-o zonă cu peisaje superbe și cu multe poteci umbroase. La competiție vor avea loc în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate de Răzvan Jugănaru, multiplu campion MTB, și echipa MPG în zona pădurilor Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, la care se poate opta fie pentru cursa de 46 km, fie pentru cea de 69 km.

Copiii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de părinți, dar și participanții la cursa de agrement pe traseul Scurt, de 17 km, vor pleca primii la ora 09:00. Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor lua startul separat începând cu ora 11:30, fără să își facă griji că vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei anterioare.

Toate înscrierile și plățile efectuate pentru concursul La Broaște rămân valabile pentru data la care a fost reprogramat evenimentul. În cazul în care, concurenții deja înscriși nu și-au ridicat pachetele competiționale, aceștia o vor putea face în zilele de joi, 23 iunie, între orele 14:00 și 20:00, și vineri, 24 iunie, între orele 14:00 și 19:00, de la sediul MPG din București. În ziua evenimentului, riderii din afara Capitalei își vor putea lua kit-urile de concurs de la punctul de Start, amenajat la Căldărușani, în intervalul orar 07:00-08:00 pentru cei înscriși la traseul Scurt, iar între orele 07:00 și 10:30 pentru ceilalți participanți. Informațiile sunt comunicate atât pe pagina evenimentului cât și pe Facebook Riders Club.

În pachetul competițional, participanții vor găsi: numărul de concurs, cu un cip unic de cronometrare MyLaps atașat; tricoul ediției a 4-a a concursului La Broaște; un bidon pentru apă și o sticlă cu băutură sportivă oferite de Gatorade; trei vouchere cu discounturi de la Ghost, Pure Shapes și de partenerul tehnic AmBike, dar și alte produse oferite de sponsorii evenimentului. Cei mici se vor bucura în pachetul de concurs și de o borsetă oferită de BCR, care susține cursa Family în calitate de partener oficial. La finalul curselor, concurenții vor beneficia de o medalie de Finisher, iar apoi se vor putea relaxa în zona de catering unde vor primi câte o porție gustoasă și sănătoasă de paste Barilla, numărul 1 in Italia, în sos Barilla. Participanții adulți se vor putea răcori cu o doză de bere Ciuc Natur Radler, asigurată de Ciuc, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club. La acesta se adaugă toate serviciile oferite la eveniment. Alături de firmele menționațe, competiția La Broaște este susținută și de Wim Bosman, în calitate de sponsor oficial, dar și de sponsorii Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way și Max Relax. Partenerul medical este Scorseze Ambulanță, iar partenerii competiției sunt FreeRider.ro, Urban S.A., ProENERG, ASVSU, Brigada de Voluntari, Registrul de Biciclete și Romsilva.

Susțin competițiile de ciclism și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, radioul oficial al Riders Club, eJobs, partenerul de recrutare și campion în recrutarea online din România, partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, Sportivity, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Înscrierile sunt deschise până miercuri, 22 iunie, și se realizează online pe www.ridersclub.ro, pe pagina competiției, iar pentru acces direct click aici.

După această cursă, pe 29 iunie, va avea loc prima extragere a Tombolei cu premii oferite de BOSCH, destinată doar participanților care au luat parte la cel puțin două dintre cele patru evenimente organizate, de la începutului anului, de Riders Club: Urban Trail XCC, ZIUA B, Topoloveni Summer Tour și La Broaște.

Vă așteptăm la o frumoasă aventură în natură pe trasee de poveste!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.