Peste 1.100 de rideri înscriși la Dumbrava cu Mărgăritar

0

Invitație la expediție în natură pe două roți pe 8 august, în Parcul Natural Comana

Una dintre cele mai frumoase competiții de ciclism ale verii datorită locației și frumuseților naturale deosebite este fără îndoială Dumbrava cu Mărgăritar, eveniment organizat de Riders Club pe 8 august, în Parcul Natural Comana. Invitația la distracție în natură a fost deja acceptată de peste 1.100 de cicliști care s-au înscris deja în competiție.

Harta_Dumbrava_cu_Margaritar_2015
Dumbrava cu Mărgăritar va lua startul în localitatea giurgiuveană Mihai Bravu și promite o experiență aparte prin atractitivitatea zonei, traseele de concurs, dar și serviciile și beneficiile oferite. Verdeață cât se poate cuprinde cu ochii, poteci răcoroase, faună bogată, multă voie bună și rost de distracție maximă pe două roți este ceea ce îi așteaptă pe concurenți!

Aflată la cea de-a treia ediție, competiția din calendarul de ciclism al Riders Club vă poartă pașii și roțile pe 3 trasee de concurs ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar și oricărui rider începător; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani și ceva mai multă experiență competițională; Epic, de 40 km, care provoacă cicliștii bine antrenați și căliți în curse MTB să dea ce au mai bun. Pe aceste trei rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe abilități și categorii de vârstă.

Cei care nu și-au rezervat încă un loc în concurs mai au ocazia astăzi, 5 august, până cel târziu la ora 23:59, când este ultima zi de înscriere online și de achitare a taxei de participare la Dumbrava cu Mărgăritar.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează