Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.100 de participanți s-au bucurat de aventura ciclistă la Haiduci și Domnițe

0

O nouă poveste Riders Club s-a scris la cea de a 4-a ediție a competiției în codrii Vlăsiei 

La Moara Vlăsiei soarele a ieșit puțin din nori duminică, 25 septembrie 2016, când dădeau zorii zilei, doar cât să îi salute pe cicliști și să le ureze spor la pedalat în cursele ce urmau să înceapă la concursul Haiduci și Domnițe.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai ideală pentru explorat natura în voie și nici gradele din termometru nu a fost generoase, sutele de domnițe și haiduci nu s-au lăsat intimidați ușor și au dat startul cu zâmbetul pe buze competiției cu numărul 11 din calendarul Riders Club 2016. 

riders-club_haiducidomnite-2016_foto-rares-gireada-2

Povestea de toamnă s-a scris pe trei trasee la ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, susținut de Gatorade, care au fost desenate pe cărările pădurii Surlari, în împrejurimi dar și pe malul lacului Moara Vlăsiei. La prima oră au luat startul începătorii și copiii de la cursele Family. Apoi, ceva mai târziu, marea parte a concurenților a plecat în cursă, unii având chiar și accesorii pe măsură, încercând să reînvie ceva din imaginea vechilor haiduci.  Zeci de strigăte de încurajare și graba de a prinde cele mai bune poze i-au ținut ocupați pe susținătorii cicliștilor, veniți și ei în număr mare la Moara Vlăsiei. În total, peste 1.100 de participanți, concurenti și susținători, s-au bucurat de această ieșire în natură și, mai ales, de una dintre cele mai frumoase competiții din calendarul Riders Club.

Rezultatele concursului de ciclism Haiduci și Domnițe 2016 le puteți găsi publicate online și accesa direct prin click aici. În curând, sute de poze care au surprins momentele frumoase sau pline de concentrare trăite de concurenți, dar și atmosfera evenimentului vor fi publicate în albume pe pagina Facebook Riders Club.

Ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost susținută de Gatorade și de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism,  alături de sponsorii oficiali BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Cursele Family, pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani, au fost susținute de BCR. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortizi, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Pure Shapes și Luca Way. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Urmăriți ce aventură de ciclism va mai avea loc în 2016 pe www.ridersclub.ro!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.