Peste 1.100 de haiduci și domnițe vor goni prin codrii Vlăsiei

0

Duminică, 11 octombrie, se va desfășura penultima competiție de ciclism din calendarul anual al Riders Club

Haiduci și Domnițe, competiție de ciclism destinată amatorilor și penultima din calendarul de ciclism 2015 al Riders Club, va lua startul în acest weekend, pe 11 octombrie.

Peste 1.100 de viteji și domnițe curajoase, mari și mici, au acceptat invitația MPG la aventură, în pădurile Surlari și Căldărușani, la doar 30 de kilometri de Capitală.

Haiduci si Domnite_1

Competiția se anunță accesibilă, atât pentru domnițele și haiducii mai mici sau aflați la începutul curselor de mountain bike, cât și pentru cei mai pricepuți la gonitul pe cărări șerpuite în natură, călare pe biciclete. Se vor desfășura 37 de curse pe două trasee variate și pitorești: unul Scurt de 16 kilometri, cu diferență de altitudine de +/- 20 metri, și unul Standard de 33 kilometri, cu diferență de altitudine +/- 40 metri.

Dacă nu v-ați rezervat încă locul în concurs, astăzi, 7 octombrie, este ultima șansa pentru a vă confirma participarea pe platforma online Riders Club, pe pagina dedicată evenimentului Haiduci și Domnițe.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează