Peste 1.000 de inimi au simtit „verde” la targul mintilor deschise, Verdictul: V for Verde, un succes

0

Peste 1.000 de inimi au simtit „verde” la targul mintilor deschise
Verdictul: V for Verde, un succes

Duminica, 30 septembrie 2012 peste 1.000 de persoane au pasit pragul Villei Barrio pentru a lua partela Vfor Verde, targul mintilor deschise. 31 de standuri cu delicatese & bunatati bio, cosmetice organice si designeri de haine, accesorii & obiect, demonstratii de gatit, bruschetta bar si un concurs de frumusete pentru biciclete au inveselit atmosfera zilei de duminica.

Vesel, activ si alert: asa se descrie V for Verde a doua zi dupa eveniment. Bunatatile raw si gatite s-au topit de pe platourile de degustare, cosmeticele si produsele organice si-au gasit culcus in pungutele de luat acasa, designerii au modelat in culoare pura iar bicicletele au zambit la soare si la aparatul de fotografiat. Toti cei care au pozat alaturi de bicicleta proprie s-au inscris automat in cursa pentru premiul oferit de Biciclete Pegas: un cosulet de rachita pentru biciclete. Marti, 2 octombrie toate informatiile legate de participarea la concursul de frumusete pentru biciclete vor fi disponibile pe website-ul vforverde.ro si pe profilul de facebook V for Verde facebook.com/VforVerde.

Cei peste 1.000 de vizitatori s-au putut inscrie si la tombola V for Verde. Castigatorii vor fi selectati din biletele de tombola inregistrate prin tragere la sorti, iar numele acestora vor fi anuntate pe website-ul vforverde.ro si pe pagina oficiala de facebook a targului in data de 4 octombrie 2012. Premiile care pot fi castigate sunt:
– o rochie unicat semnata Mariana Marin
–  un tricou serie limitata “verde” semnat Mandra Chic
– un recipient pentru lichide de 1L marca Tupperware
– 2 portii de desert divin la Casa Satya

V for Verde incepe acum sa se pregateasca pentru editia de primavara, care va fi si mai colorata, si mai diversa, si mai ambitioasa. Urmariti-ne pe website si facebook pentru a fi la curent cu targul mintilor deschise si pentru a invata cum sa va bucurati de viata.

V for VERDE

Read www.vforverde.ro
Like www.facebook.com/VforVerde
Befriend www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow https://twitter.com/#!/VforVerde

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează